Libnet.ro
UNICEF

15:00

Raed Arafat, despre decalarea programului angajatilor: E o obligatie legala. Daca cineva va incerca sa pacaleasca, se va pacali singur si pe noi toti

B1 B1,
Raed Arafat, despre decalarea programului angajatilor: E o obligatie legala. Daca cineva va incerca sa pacaleasca, se va pacali singur si pe noi toti

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat, vineri seara,la Digi24 ca este obligatia legala a firmelor sa decaleze programul angajatilor. Acesta a explicat cum ar trebui sa. continuă pe B1

Raed Arafat, despre un eventual lockdown in Romania: Se pot propune alte categorii de masuri

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat vineri, peB1 TV,noile masurice vor intra in vigoare incepand de luni pe teritoriul Romaniei. intrebat si de.

Raed Arafat, despre evolutia epidemiei in Romania: Ne asteptam sa continue cresterea

Raed Arafat a declarat ca se asteapta ca numarul cazurilor noi de coronavirus sa creasca dar masurile pe care le-am luat anterior, plus masurile recente, speram ca vor duce la o stabilizare,.

Raed Arafat, despre noile restrictii: Purtarea mastii de protectie peste tot e una dintre cele mai eficiente masuri, daca va fi respectata

Purtarea mastii de protectie peste tot, chiar si in spatiile deschise, este masura care va duce cel mai mult la limitarea raspandirii noului coronavirus, a declarat, vineri, seful DSU Raed Arafat. Acesta a trecut in revista noile masuri de protectie si noile restrictii pe care Executivul le va adopta pentru a limita noile imbolnaviri COVID-19.

Raed Arafat: Vom avea cresteri continue pana ajungem la un platou Fiecare individ sa actioneze responsabil Noi nu am inchis tot, ci doar activitatile in care era riscul mai mare (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit vineri, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus din Romania si despre noile masuri si restrictii ce vor intra in vigoare.

Nelu Tataru, despre ordinul lui Raed Arafat privind primirea pacientilor la UPU: Nu poate fi o ambulanta cu un pacient sa nu intre intr-un spital

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat, miercuri, ca ordinul emis de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, conform caruia orice pacient care ajunge la spital trebuie sa beneficieze de asistenta medicala, prevede nu neaparat internarea, ci faptul ca fiecare bolnav trebuie evaluat de un medic care sa stabileasca parcursul acestuia dupa ce pune un diagnostic.

VIDEO Arafat, despre ordinul privind UPU: Legea nu permite sa nu mai primim oameni la Urgente, indiferent de situatie inainte de pandemie aveam mai multi oameni la UPU

Raed Arafat a revenit cu noi precizari asupra ordinului emis luni ca unitatile de primiri urgente sa preia toti pacientii adusi cu ambulantele, indiferent de situatia locurilor disponibile in spitale. Astfel, intr-un clip postat pe Facebook, Arafat spune ca nu este vorba de o presiune asupra medicilor si ca legea din Romania nu permite ca pacientii sa nu mai fie primiti la Urgente, indiferent de situatia grea. Arafat argumenteaza ca inainte de pandemie erau 12-13. 000 de oameni pe zi in UPU, iar in pandemie sunt 7.

Arafat, despre numarul paturilor de la ATI: in unele zone suntem la limita, in altele s-au creat capacitati suplimentare, transferam bolnavi (VIDEO)

Vineri seara, secretarul de stat Raed Arafat a discutat despre noile masuri adoptate in timpul sedintei de Guvern din 5 noiembrie. Totodata, Arafat a explicat si cand am putea observa o scadere a numarului de.

Raed Arafat, ordin de ultima ora pentru toate spitalele. Ce se intampla in aceste momente

Luni, Raed Arafat a emis ordinul care cere tuturor spitalelor si Unitatilor de Primiri Urgente din Romania sa nu mai refuze aducerea la spitale a pacientilor suspecti de coronavirus, dar si a celorlalti pacienti, indiferent de situatia locurilor disponibile in spitale. Ce se intampla acum. Anuntul lui Raed Arafat pentru toate spitalele din Romania Luni, .

RAED ARAFAT: Vor fi achizitionate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru vaccinare

Guvenul a adoptat joi seara o ordonanta de urgenta privind achizitia de materiale sanitare si echipamente in valoare de 67 milioane euro, a anuntat, astazi, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a precizat ca, printre altele, vor fi cumparate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru viitoare campanie de vaccinare impotriva SARS-CoV-2.

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )