Libnet.ro
UNICEF

12:45

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID-19: Atentie, nu suntem singuri, ce folosim noi va folosi toata Europa

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID-19: Atentie, nu suntem singuri, ce folosim noi va folosi toata Europa

Raed Arafat a facut mai multe precizari cu privire la campania de vaccinare anti-COVID-19 care va incepe in Romania imediat ce vaccinul va putea fi achizitionat la nivel european. Acesta a accentuat faptul ca nu va fi folosit un vaccin daca acesta nu prezinta siguranta. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre situatia din Bucuresti: Suntem undeva la un platou. Nu putem sa spunem ca situatia este spre bine, dar nici ca este in crestere asa cum era acum doua-trei saptamani

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, duminica seara, ca in Bucuresti se constata ca s-a ajuns la o faza de platou in ceea ce priveste numarul infectiilor cu.

Raed Arafat, despre ultimele restrictii si masuri de carantina: Nu putem sa spunem ca situatia este spre bine in acest moment

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat declara despre rezultatele restrictiilor impuse in urma cu doua - trei saptamani ca nu putem sa spunem ca situatia este spre bine, nici ca exista cresterea care a existat acum doua - trei saptamani.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia cazurilor de COVID-19 in Bucuresti. Seful DSU nu a adus vesti imbucuratoare pentru cetateni, insa s-a aratat increzator cu privire la o imbunatatire a bilantului zilnic de imbolnaviri. Potrivit acestuia, in urma ultimelor restrictii impuse de autoritati s-a ajuns la un plator, astfel ca .

ARAFAT, DESPRE NUMARUL CAZURILOR DIN BUCURESTI: Nu putem spune ca situatia este spre bine, dar nu mai avem crestere exponentiala

Seful DSU spune ca Bucurestiul a ajuns la un platou, in ceea ce priveste cazurile de coronavirus, dar ca nu se poate spune in acest moment ca situatia este spre bine. intrebat despre posibilitatea intrarii Capitalei in carantina, Raed Arafat a spus ca masura este decisa de autoritatile locale, relateaza G4media. ro.

Arafat, despre numarul cazuri noi din Capitala: Nu putem spune ca situatia este spre bine, dar nu mai avem crestere exponentiala

Capitala a ajuns la un platou, in ceea ce priveste cazurile de coronavirus, dar inca nu se poate vorbi de o ameliorare a situatiei. Este parerea sefului DSU Raed Arafat care a adaugat ca, daca va fi necesara, intrarea Capitalei in carantina va fi decisa de autoritatile locale.

Arafat, despre situatia cazurilor de COVID-19 din Bucuresti: Nu putem spune ca este spre bine, dar nu mai avem crestere exponentiala

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca Bucurestiul a ajuns la un platou in ceea ce priveste cazurile de COVID-19, dar ca nu se poate spune in acest moment ca situatia este spre bine.

Raed Arafat: Masura carantinarii anumitor localitati da rezultate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat ca masurile de carantinare impuse deja in mai multe orase si localitati dau rezultate. Raed Arafat: Introducerea.

Raed Arafat anunta ca 1.400 de studenti la Medicina s-au inscris pentru a lucra in spitalele suport COVID

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, anunta ca 1. 400 de studenti la Medicina s-au inscris, pana acum, pentru a lucra in spitalele suport COVID. Tinerii vor lucra pe posturi de.

Raed Arafat: Studentii la Medicina vor lucra ca asistenti medicali in spitalele suport COVID-19

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Raed Arafat a anuntat duminica seara la Digi 24 ca studentii la Medicina vor lucra pe posturi de asistent medical in spitalele suport COVID, repartizarile urmand a fi facute incepand de luni.

Un mesaj fals, atribuit lui Raed Arafat, circula pe WhatsApp. Reactia DSU

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a transmis o avertizare in legatura cu un mesaj fals, atribuit lui Raed Arafat, care circula pe aplicatia WhatsApp. Mesajul catalogat drept Fake News sustine ca masca trebuie purtata si in casa, mai ales daca exista varstnici sau copii si le recomanda partenerilor de viata sa nu doarma in acelasi pat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )