Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Playtech Playtech,
Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Cati bani ar primi salariu binecunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat, omul-cheie din aceste zile, in Romania. Cati bani ar primi Raed Arafat? Pe 23 august 2007, premierul de atunci al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, l-a numit subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice. Din cauza unor conflicte politice cauzate de criticile pe . continuă pe Playtech

Raed Arafat, despre documentul de lucru: Este posibil ca unele masuri sa fie luate, amanate sau respinse Daca acest proiect este adoptat, total sau partial, vor fi luate toate masurile pentru a sprijini populatia

Secretarul de stat Raed Arafat subliniaza ca documentul de lucru care contine noi restrictii pentru populatie este destinat analizei grupului de lucru din cadrul Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, care va lua decizia finala dupa discutii cu specialisti din mai multe domenii, dar mai ales din domeniul epidemiologic si de boli infectioase. El precizeaza ca este posibil ca unele masuri incluse in acel draft sa fie luate, amanate sau respinse si roaga populatia sa nu ia in considerare nimic din ce se publica in spatiul public pana nu este adoptat si explicat de autoritati.

Reactia lui Raed Arafat, dupa ce a aparut documentul prin care izolarea la domiciliu ar deveni obligatorie in Romania

Un document potrivit caruia izolarea la domiciliu ar deveni obligatorie perinda acum in spatiul virtual. Este sau nu adevarat? Ce inseamna, de fapt, aceasta ipoteza a unei masuri exacerbate in contextul pandemiei de coronavirus in care ne aflam? UPDATE 12:00 in urma acestei scurgeri de informatii, Inspectoratul General al Politiei a sesizat DIICOT. Cei .

Raed Arafat acuza cotidianul Libertatea de fake news. Nu este o zi fara astfel de tentative de discreditare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a acuzat cotidianul Libertatea de fake news, dupa ce publicatia a sustinut ca seful DSU a introdus in decretul privind instaurarea starii de urgenta semnat luni de presedintele Iohannis prevederea privind suprimarea stirilor false.

Filmul facut public de Raed Arafat. Toti romanii trebuie sa il vada acum. Finalul complet neasteptat

In plina criza epidemiologica omul reuseste sa mai aibe puterea sa fie si glumet, ba mai mult si inventiv, si daca mai pui la socoteala ca au si un mesaj important pentru populatie. Filmul facut public de Raed Arafat De aproximativ 3-4 zile, pe retelele de socializare circula un clip, care a devenit viral in .

Declaratii de presa la sediul MAI. Ce anunta Raed Arafat, Marcel Vela si Bogdan Despescu

Astazi, 17 martie a. c. , incepand cu ora 21:00 va avea loc o declaratie de presa la sediul MAI. Declaratia va fi sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat. Declaratia de presa va fi transmisa de TVR, existand posibilitatea ca celelalte televiziuni sa preia semnalul. Declaratia .

Raed Arafat: Populatia a fost indusa in eroare si panica fara rost. Proiectul privind interzicerea deplasarilor, inca pe masa discutiilor

Raed Arafat precizeaza, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Romania nu se afla in situatia altor tari cu un numar foarte mare de cazuri de coronavirus, iar masurile propuse pana acum de catre autoritatile romane sunt cu caracter preventiv, care sa limiteze raspandirea coronavirus.

Raed Arafat: Studentii din anul IV la Medicina vor fi recrutati pentru camerele de garda, pe baza de voluntariat

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat masuri de redistribuire a medicilor rezidenti in sprijinul personalului din spitale si serviciile de urgenta. Studentii din anul IV vor fi recrutati pentru camerele de garda, pe baza de voluntariat.

Cati bani costa un test rapid pentru COVID 19. Unde se produc masiv aceste teste

Extista un test care poate linisti apele in aceste zile crunte si pline de panica pe care le traim. Este vorba despre un test care confirma sau infirma daca ai fost infectat cu COVID-19. Cat costa un astfel de test si unde se produc masiv? Cat costa un test rapid pentru COVID-19 Populatia trece prin .

Cat a ajuns sa coste un kilogram de cartofi. Iata cati bani cer comerciantii

Starea de urgenta in care se afla Romania, din cauza crizei coronavirusului a scumpit preturile in magazine si hipermarketuri. Jurnalista Ionela Arcanu a postat pe pagina de Facebook o imagine mai mult decat graitoare. Un kilogram de cartofi a ajuns sa coste mult, dar acesta este cazul mai multor produse alimentare. Cat a ajuns sa .

Cati bani a scos acum din cont Bobita din Las Fierbinti, de teama crizei. Adrian Vancica l-a dat de gol pe Bobonete

Astazi e ziua lui Adrain Vancica si si-a sarbatorit ziua de nastere acasa, cu prietenii virtuali. Actorul care il interpreteaza pe Celentano in Las Fierbinti a amplinit frumoasa varsta de 43 de ani. Cati bani a scos acum din cont Bobita din Las Fierbinti, de teama crizei Unul dintre cei care au tinut sa-i faca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )