Libnet.ro
UNICEF

08:47

RAED ARAFAT: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAED ARAFAT: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete, conform hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

De ce au disparut izoletele din peisajul COVID-19? Raed Arafat: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat pentru Europa Libera ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete.

Raed Arafat: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Aproape 1. 200 de cazuri noi de coronavirus in Romania, in ultimele 24 de ore! Pana miercuri, 29 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 48. 235 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19).

Raed Arafat explica de ce nu se mai folosesc izoletele pentru transportul pacientilor infectati cu COVID-19: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Daca la debutul pandemiei in Romania transportul pacientilor suspecti sau infectati cu COVID-19 era obligatoriu facut cu izoleta, intre timp aceasta a disparut subtil din recuzita ambulantierilor, fara vreo.

Ciolacu: Guvernul nu mai este credibil si trebuie sa plece Iarasi ne ameninta cu amenzi? Cred ca Ponta s-a inteles cu PNL si Iohannis

Presedintele PSD Nicolae Ciolacu a declarat marti seara ca actualul guvern nu mai este credibil pentru populatie, nu mai este capabil sa tina sub control pandemia de coronavirus si ar trebui sa plece. Ciolacu se propununta impotriva amendarii celor care nu respecta masurile de siguranta. Eu cred ca Ponta s-a inteles cu PNL si Iohannis pentru ca o alta explicatie nu am de ce se intoarce impotriva partidului, a declarat Ciolacu, care spune totusi ca in teritoriu discuta Pro Romania de aliante electorale.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Guvernul a stabilit NOILE reguli care trebuie aplicate pe litoral. Ce prevederi au fost eliminate

Raed Arafat a anuntat, miercuri, de la Palatul Victoria, care sunt masurile adoptate de Guvern pentru limitarea raspandirii noului coronavirus. Desi initial se vorbea de impunerea unei distantari fizice pe litoralul romanesc pentru toate persoanele care nu fac parte din aceeasi familie, Raed Arafat a anuntat ca Guvernul a eliminat aceste masuri din Hotararea de Guvern.

Raed Arafat, dat in judecata. Daune morale de 500.000 de euro

Carantinarea satului Gornet, motiv de scandal intre autoritatile locale si Raed Arafat. Primarul PSD ii cere daune morale de 500. 000 de euro: Nu contest masurile de preventie, contest modul lor de aplicare. Autoritatile din Gornet au atacat in justitie ordinul de carantinare si cer daune de 500. 000 de euro DSU, institutie condusa de Raed Arafat .

Raed Arafat a calculat cand se poate intra din nou in stare de urgenta

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, estimeaza o crestere progresiva a caz.

Toti romanii trebuie sa stie: Raed Arafat exemplifica, in mod inedit, cat de usor se transmite coronavirusul in comunitate

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a postat, marti, un material video, pe pagina sa de Facebook, care exemplifica cat de usor se transmite noul coronavirus in comunitate.

Video despre cum se transmite virusul in comunitate, distribuit de Raed Arafat pe Facebook

Raed Arafat, secretar de Stat in Ministerul de Interne, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip despre cum se transmite virusul in comunitate, in care se arata cum persoanele care nu respecta regulile sanitare sunt expuse in fata virusului.

Cea mai buna reteta pentru salata de vinete. Secretul bucatarilor

Vara avem nevoie de mancare usoara, deoarece hrana foarte consistenta nu face casa buna cu canicula de-afara, asa ca azi va prezentam o reteta foarte usor de facuta de salata de vinete. Salata de vinete este preferata copiilor, dar va puteti servi si musafirii si nu va veti face de ras. Cea mai gustoasa reteta .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )