Libnet.ro
UNICEF

13:45

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Guvernul a stabilit NOILE reguli care trebuie aplicate pe litoral. Ce prevederi au fost eliminate

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, anunt de ultima ora. Guvernul a stabilit NOILE reguli care trebuie aplicate pe litoral. Ce prevederi au fost eliminate

Raed Arafat a anuntat, miercuri, de la Palatul Victoria, care sunt masurile adoptate de Guvern pentru limitarea raspandirii noului coronavirus. Desi initial se vorbea de impunerea unei distantari fizice pe litoralul romanesc pentru toate persoanele care nu fac parte din aceeasi familie, Raed Arafat a anuntat ca Guvernul a eliminat aceste masuri din Hotararea de Guvern. continuă pe Antena3

Noi restrictii in Romania de la 1 august. Guvernul Orban, anunt de ultima ora

Guvernul Orban s-a reunit, miercuri seara, pentru a adopta modificarile la starea de alerta prin introducerea de noi restrictii, incepand cu 1 august. CNSU: Masca pe strada, activitati comerciale nocturne interzise, distantare pe plaja. Guvernul Orban, anunt de ultima ora. Premierul, noi precizari despre restrictiile propuse Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti .

Raiffeisen Bank, anunt de ultima ora: se intampla acum si acesti romani sunt vizati direct

Raiffeisen vine cu un anunt de ultima ora si sustine ca se adapteaza vremurilor. in perioada pandemiei, multa lume a lucrat de acasa si aceasta schimbare de comportament influenteaza.

Ce se intampla cu scolile din septembrie. Anunt de ultima ora

Daca momentul in care ridicarea restrictiilor intarzie sa apara, elevii se vor intoarce la scoala in conditii cu totul speciale. Pentru moment, se vorbeste despre mutarea lor in containere sau corturi, pentru a se respecta distantarea sociala, sau mai putin elevi in clase, ore mai scurte, plus alte limitari, sau chiar descentralizarea deciziei, pe fiecare .

Traian Basescu, anunt de ultima ora! Candideaza la Primaria Capitalei, cu o singura conditie

Traian Basescu a anuntat, marti, la Adevarul Live, ca va candida la Primaria Capitalei, cu o conditie: Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar. Traian Basescu: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Conditia pentru care va face acest pas Traian Basescu a anuntat ca este decis sa candideze la Primaria .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Ludovic Orban a facut, in urma cu scurt timp, la sediul PNL, declaratii in ceea ce priveste majorarea alocatiilor. Premierul sustine ca alocatiile vor fi majorate, insa nu se stie inca procentul cu care acestea vor creste, urmand sa fie stabilit pe baza prognozelor.

Destinatia de vacanta de la care romanii isi pot lua adio. Decizia de ultima ora

Pe fondul al cresterii alarmante a numarului de noi pacienti descoperiti pozitivi la testul COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei MAE) a raportat ca autoritatile cipriote au revizuit conditiile de intrare in Cipru, noile masuri urmand sa intre in vigoare astazi. Guvernul cipriot schimba regulile pentru turistii romani Conform informatiilor furnizate de autoritatile cipriota, MAE .

Raed Arafat, dat in judecata. Daune morale de 500.000 de euro

Carantinarea satului Gornet, motiv de scandal intre autoritatile locale si Raed Arafat. Primarul PSD ii cere daune morale de 500. 000 de euro: Nu contest masurile de preventie, contest modul lor de aplicare. Autoritatile din Gornet au atacat in justitie ordinul de carantinare si cer daune de 500. 000 de euro DSU, institutie condusa de Raed Arafat .

RAED ARAFAT: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete, conform hotnews.

De ce au disparut izoletele din peisajul COVID-19? Raed Arafat: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat pentru Europa Libera ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete.

Toti romanii trebuie sa stie: Raed Arafat exemplifica, in mod inedit, cat de usor se transmite coronavirusul in comunitate

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a postat, marti, un material video, pe pagina sa de Facebook, care exemplifica cat de usor se transmite noul coronavirus in comunitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )