Libnet.ro
UNICEF

06:30

Raed Arafat: Lupta cu un nou val e de 10 ori mai grea! De ce vrem sa riscam?

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Lupta cu un nou val e de 10 ori mai grea! De ce vrem sa riscam?

Semnal de alarma tras de Raed Arafat in exclusivitate la Antena 3. Secretarul de stat crede ca lupta cu un nou val al pandemiei ar putea deveni de 10 ori mai dificila. Arafat spune ca romanii vor trebui sa respecte in continuare masurile de igiena, chiar daca Romania se pregateste de marea relaxare. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Lupta cu un al doilea val al pandemiei ar putea deveni de zece ori mai dificila

Raed Arafat, a tras un semnal de alarma, miercuri, la Sinteza zilei.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Exista o usoara coborare. Semnele sunt pozitive, dar nu sunt concludente. Lupta cu un al doilea val va fi de zece ori mai grea

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat a anuntat sa se poate observa un trend descendent in ceea ce priveste epidemia de coronavirus din Romania, insa deocamdata datele avute nu sunt.

Raed Arafat se opune deschiderii mall-urilor si teraselor: Deci e clar ca in data de 15 mai, NU!

Raed Arafat a declarat la Digi24 ca se opune deschiderii mall-urilor si teraselor. Deci e clar ca in data de 15 mai, NU!, a spus hotarat secretarul de stat MAI.

Reguli noi in spitale dupa 15 mai. Explicatiile medicului Raed Arafat: La ambulatoriu trebuie eliminata asteptarea la gramada

In spitale vor fi introduse noi reguli pentru a se preveni infectia cu COVID-19. Anuntul a fost facut de medicul Raed Arafat.

Raed Arafat, cum vor circula persoanele de peste 65 de ani dupa 15 mai. Avertismentul este foarte serios

Raed Arafat a declarat, duminica seara, ca persoanele de peste 65 de ani nu vor mai fi nevoite sa iasa de casa dupa un program bine stabilit, dupa ce se vor ridica restrictiile starii de urgenta.

Arafat: Daca din 15 mai incep vizitele si gratarele, riscul este ca brusc vom avea un nou val de infectii cu coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca dupa 15 mai, cand Romania iese din starea de urgenta, responsabilitatea este transferata catre cetatean, el subliniind ca daca incep gratarele exista riscul sa apara o crestere brusca a infectiilor cu noul coronavirus.

RAED ARAFAT: Terasele si mall-urile nu se pot deschide in 15 mai

And Raed Arafat a declarat miercuri seara, la Digi24, ca se opune deschiderii teraselor si mall-urilor, acuzand presiunea unor entitati care vor sa se relaxaze totul imediat.

Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, anunturi de ultima ora

La sediul MAI au loc declaratii de presa, in urma sedintei CNSU, sustinute de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Arafat, anunt despre libertatea de miscare a varstnicilor, din 15 mai: Avertismentul este foarte serios

Raed Arafat a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca persoanele de peste 65 de ani nu vor mai fi nevoite sa iasa de casa dupa un program bine stabilit, dupa ce se vor ridica restrictiile starii de urgenta.

Raed Arafat, despre starea de alerta. Care sunt masurile care trebuie respectate

In urmatoarea perioada oamenii trebuie sa dea dovada de responsabilitate, spune Raed Arafat. Secretarul de stat a vorbit despre masurile care vor fi luate dupa 15 mai si a specificat ca relaxarea se va face treptat si cu precautie, pentru a nu risca o inmultire a numarului de imbolnaviri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )