Libnet.ro
UNICEF

12:00

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Exista o usoara coborare. Semnele sunt pozitive, dar nu sunt concludente. Lupta cu un al doilea val va fi de zece ori mai grea

B1 B1,
CORONAVIRUS |Raed Arafat: Exista o usoara coborare. Semnele sunt pozitive, dar nu sunt concludente. Lupta cu un al doilea val va fi de zece ori mai grea

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat a anuntat sa se poate observa un trend descendent in ceea ce priveste epidemia de coronavirus din Romania, insa deocamdata datele avute nu sunt. continuă pe B1

Raed Arafat, despre starea de alerta. Care sunt masurile care trebuie respectate

In urmatoarea perioada oamenii trebuie sa dea dovada de responsabilitate, spune Raed Arafat. Secretarul de stat a vorbit despre masurile care vor fi luate dupa 15 mai si a specificat ca relaxarea se va face treptat si cu precautie, pentru a nu risca o inmultire a numarului de imbolnaviri.

Raed Arafat: Nu sunt pentru amenzile la care lumea sa iti rada in nas cand le dai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, considera ca amenzile pentru romanii care incalca restrictiile impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea coronavirusului trebuie sa fie stabilite astfel incat lumea sa nu le rada in nas politistilor sau jandarmilor care dau aceste sanctiuni.

Arafat: Sunt convins ca restrictiile privind zborurile nu vor mai dura mult. Decizia va fi luata la nivel european

Renuntarea la masurile de restrictioare a zborurilor e o decizie ce va fi luata la nivel european, a explicat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

RAED ARAFAT: Terasele si mall-urile nu se pot deschide in 15 mai

And Raed Arafat a declarat miercuri seara, la Digi24, ca se opune deschiderii teraselor si mall-urilor, acuzand presiunea unor entitati care vor sa se relaxaze totul imediat.

Raed Arafat: Lupta cu un nou val e de 10 ori mai grea! De ce vrem sa riscam?

Semnal de alarma tras de Raed Arafat in exclusivitate la Antena 3. Secretarul de stat crede ca lupta cu un nou val al pandemiei ar putea deveni de 10 ori mai dificila. Arafat spune ca romanii vor trebui sa respecte in continuare masurile de igiena, chiar daca Romania se pregateste de marea relaxare.

Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, anunturi de ultima ora

La sediul MAI au loc declaratii de presa, in urma sedintei CNSU, sustinute de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Reguli noi in spitale dupa 15 mai. Explicatiile medicului Raed Arafat: La ambulatoriu trebuie eliminata asteptarea la gramada

In spitale vor fi introduse noi reguli pentru a se preveni infectia cu COVID-19. Anuntul a fost facut de medicul Raed Arafat.

Raed Arafat se opune deschiderii mall-urilor si teraselor: Deci e clar ca in data de 15 mai, NU!

Raed Arafat a declarat la Digi24 ca se opune deschiderii mall-urilor si teraselor. Deci e clar ca in data de 15 mai, NU!, a spus hotarat secretarul de stat MAI.

Raed Arafat: Nu cred ca se vor relaxa si alte masuri de restrictie pana pe 1 iunie

Dr. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Sinteza Zilei ca alte masuri de restrictie se vor relaxa in mod gradual, in functie de efectele pe care le va avea prima relaxare.

Raed Arafat: Lupta cu un al doilea val al pandemiei ar putea deveni de zece ori mai dificila

Raed Arafat, a tras un semnal de alarma, miercuri, la Sinteza zilei.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )