Libnet.ro
UNICEF

20:00

Raed Arafat: Masurile de prevenire sunt unica solutie. Acestea nu ne scutesc 100% de infectia cu coronavirus, dar reduc riscul la maxim (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat: Masurile de prevenire sunt unica solutie. Acestea nu ne scutesc 100% de infectia cu coronavirus, dar reduc riscul la maxim (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, vineri, ca respectarea masurilor stabilite de autoritati reprezinta singura modalitate de a ne projeja de coronavirus. Arafat a. continuă pe B1

Raed Arafat declara razboi carcotasilor: Daca nu vin cu solutii mai bune, atunci sa accepte masurile luate

Seful DSU, Raed Arafat, nu a mai rezistat in fata cetatenilor care nu cred in coronavirus, dar nici in autoritati si in restrictiile pe care acestia le impun. Desi toate deciziile luate sunt in intersul romanilor, multi sceptici isi exprima neincrederea in mod public, cu scopul de a stirbi increderea. Stirile false contribuie la cresterea .

Raed Arafat: Nuntile, botezurile, mesele festive si aniversarile private sunt interzise pe plan national, fie ele in spatii inchise sau deschise Masca, obligatorie in aer liber atunci cand incidenta depaseste 3 la mie (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat noi reguli, marti, in incercarea autoritatilor dea preveni si limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Masurile sunt propuse spre aprobare in cadrul Hotararii.

RAED ARAFAT: Cei care critica sa vina cu solutii mai bune daca le au

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, le cere romanilor care critica masurile luate de autoritati pentru oprirea epidemiei de COVID-19 sa vina cu solutii mai bune, daca le au.

Guvernul a adoptat Hotararea care stabileste purtarea obligatorie a mastilor in spatiile publice. Decizii importante anuntate de Raed Arafat

Recomandarile Comitetului National pentru Situatii de Urgenta privind masurile care trebuie luate de autoritati pentru a stopa raspandirea virusului COVID-19 au devenit obligatorii odata cu transpunerea lor intr-o Hotarare de Guvern. Raed Arafat a vorbit despre aceste reguli adoptate de Executiv, in cadrul unei conferinte de presa.

Raed Arafat, veste crunta cu privire la vacanta de iarna a romanilor: Va spun foarte direct si sincer

Pandemia de coronavirus pune asediu pe Romania, de la zi la zi. Ieri a fost anuntat un nou record de cazuri de COVID-19, 4. Din pacate, este prima zi in care imbolnavirile au depasit 4. 000 de cazuri, modificand radical incidenta cazurilor acumulata in ultimele 14 zile. Autoritatile sunt in alerta, iar spitalele sunt pline. in .

Raed Arafat: 4,5% din populatia Romaniei a fost deja expusa si infectata

Secretarul de stat, Raed Arafat a declarat, vineri, ca exista bolnavi de COVID, inca nedepistati, astfel cazurile testate pozitiv sunt mai putine decat cazurile general. De aceea si purtarea mastii este inca necesara.

Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Raed Arafat a prezentat, marti seara, noile restrictii luate in contextul cresterii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Masca de protectie devine obligatorie peste tot in spatiile publice, acolo unde incidenta depaseste 3 la mia de locuitori iar evenimentele private vor fi interzise pe plan national.

Raed Arafat, declaratie revoltatoare in plina pandemie: Sa nu apeleze la 112 si sa spuna ca au lipsa de gust

Raed Arafat, Secretarul de Stat din cadrul MAI, in ultima perioada a fost tot mai prezent. Ultimele sale declaratii au starnit controversa si reactii negative din partea opiniei publice si a jurnalistilor. Raed Arafat, declaratie revoltatoare in plina pandemie in afara de reactia dura a sefului DSU, Raed Arafat, in fata cetatenilor care nu cred .

Raed Arafat, apel disperat catre cetateni. COVID-19 face prapad in toata tara: Noi nu putem opri virusul! Spitalele nu vor mai face fata

Seful DSU, Raed Arafat, trage un nou semnal de alarma cu privire la pericolul reprezentat de COVID-19. Acesta le recomanda in mod repetat oamenilor sa se protejeze pe ei si pe ceilalti, deoarece, virusul este prezent peste tot si nu iarta. Nicio masura de protectie sau restrictie nu ne garanteaza sanatatea Potrivit sefului DSU, tot .

RAED ARAFAT: Cat de greu va fi valul 2 de COVID-19, depinde de noi

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, astazi, ca gravitatea valului 2 al pandemiei de COVID-19 va depinde de reactia oamenilor privind respectarea anumitor restrictii.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )