Libnet.ro
UNICEF

07:15

Raed Arafat, mesaj clar: De ce este nevoie, de fapt, de interzicerea circulatiei pe timp de noapte

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, mesaj clar: De ce este nevoie, de fapt, de interzicerea circulatiei pe timp de noapte

Raed Arafat a explicat, duminica seara, la Antena 3, de ce a fost luata masura interdictiei deplasarilor pe timp de noapte, intre orele 23. 00 si 5. 00, cu cateva exceptii clare. Secretarul de stat in MAI spune ca aceasta masura a fost luata, din aceleasi rationamente, si de alta tari occidentale. continuă pe Antena3

Raed Arafat, despre protestele fata de noile masuri anticoronavirus: Daca nu le aplicam cu totii, vom ajunge sa luam decizii si mai multe. E nevoie de colaborare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca intelege nemultumirile unora dintre cei a caror activitate este afectata de noile masuri anticoronavirus. Pe de alta parte, daca.

Mesajul transmis de Raed Arafat la moartea sefului ISU Dobrogea, rapus de SARS-CoV-2

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a transmis un mesaj emotionant cand a aflat de moartea colonelului Daniel Gheorghe Popa, fostul sef ISU Dobrogea.

Declaratia pe propria raspundere devine din nou obligatorie! Raed Arafat explica ce trebuie sa contina aceasta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a lamurit problema declaratiei pe propria raspundere de care romanii vor avea nevoie, incepand de luni, cand vor parasi locuintele dupa ora 23,00.

RAED ARAFAT: Vom incerca ca impactul masurilor sa fie cat mai mic pe populatie si mai ales din punct de vedere economic

Secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat afirma ca intelege nemultumirea unora dintre cei a caror activitate este afectata de noile masuri implementate de Guvern pentru reducerea raspandirii noului coronavirus, insa arata ca daca continuam cu exceptiile in sensul eu nu, celalalt nu, celalalt nu, la un moment nu vom mai avea masuri pe care sa putem le implementam pentru a reduce impactul virusului. Cu siguranta, vom incerca tot posibil ca impactul sa fie cat mai mic pe populatie si mai ales din punct de vedere economic a declarat el, potrivit News.

Raed Arafat: Petrecerile, aniversarile si sarbatorile sunt interzise Nu putem sa interzicem ceva in interiorul domiciliului, dar sfatul nostru este sa se respecte regulile. Daca vine cineva in vizita, sa se poarte masca (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a indemnat populatia sa respecte regulile de siguranta sanitara si acasa. Nu putem controla locuintele, a precizat.

Raed Arafat, despre laboratoarele care efectueaza teste pentru depistarea pentru COVID-19: Solutia este sa faca teste duminica

Vineri seata, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a declarat ca in judetele in care laboratoarele ce efectueaza teste pentru depistarea infectieide tip SARS-CoV-2 nu lucreaza.

Raed Arafat, despre noile restrictii: Purtarea mastii de protectie peste tot e una dintre cele mai eficiente masuri, daca va fi respectata

Purtarea mastii de protectie peste tot, chiar si in spatiile deschise, este masura care va duce cel mai mult la limitarea raspandirii noului coronavirus, a declarat, vineri, seful DSU Raed Arafat. Acesta a trecut in revista noile masuri de protectie si noile restrictii pe care Executivul le va adopta pentru a limita noile imbolnaviri COVID-19.

Raed Arafat a facut anuntul momentului. Cand se relaxeaza restrictiile in Romania

Romania din data de 9 noiembrie va intra in 30 de zile de carantina, in urma deciziilor luate de CNSU. Noile masuri, pe cat de dure, pe atat sunt generatoare de nemultumiri. Economia, si asa la pamant, mai primeste inca o lovitura prin noile restrictii impuse. Secretarul de Stat, Raed Arafat a incercat sa explice .

RAED ARAFAT: Vor fi achizitionate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru vaccinare

Guvenul a adoptat joi seara o ordonanta de urgenta privind achizitia de materiale sanitare si echipamente in valoare de 67 milioane euro, a anuntat, astazi, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a precizat ca, printre altele, vor fi cumparate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru viitoare campanie de vaccinare impotriva SARS-CoV-2.

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )