Libnet.ro
UNICEF

19:15

Raed Arafat: Oamenii trebuie sa inteleaga masurile luate de autoritati. Sunt necesare si corecte

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Oamenii trebuie sa inteleaga masurile luate de autoritati. Sunt necesare si corecte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a atras atentia persoanelor care nu respecta masurileluate de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului ca totul este pentru siguranta lor. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Aceasta boala va fi foarte greu sa fie oprita total sau permanent Masurile la granita vor fi inasprite

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat spune ca restrictiile impuse de catre autoritatile romane privind adunarile cu un public numeros si vizitele in spitale au rolul de preveni raspandirea bolii in interiorul comunitatilor. Arafat afirma ca boala va fi foarte greu de oprit, dar este important ca ea sa ramana cat mai mult timp in limitele actuale.

Raed Arafat a gasit solutia pentru teatre, meciuri si adunari de peste o mie de oameni. Ce trebuie sa faca institutiile pentru a tine totusi evenimentele

Autoritatile au interzis activitatile din tara care implica participarea a mai mult de 1. 000 de persoane, a declarat, duminica, seful DSU, Raed Arafat. Ulterior, a venit si solutia pentru ca evenimentele sa se tina si in aceste conditii. Ce trebuie sa faca institutiile? Raed Arafat a gasit solutia pentru teatre, meciuri si adunari de peste .

Raed Arafat, despre romanii din Italia: Oamenii nu pot fi opriti sa intre in tara

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, astazi, intrebat daca se poate inchide orice intrare in tara a persoanelor care vin din Italia, ca romanii nu pot fi opriti sa intre in tara.

Ludovic Orban, gafa sau greseala intentionata in conferinta de presa: Va vorbi Rafael Raed Arafat

Spiritual si glumet, premierul Ludovic Orban stie sa detensioneze o situatie critica. S-a vazut asta si la conferinta de presa din aceasta seara de la Guvern, organizata pe tema COVID-19, cand a adus la un nivel superior gafa facuta ieri de Digi 24, cand o prezentatoare l-a numit pe Raed Arafat, Rafael Nadal, ministru secretar .

Raed Arafat a interzis activitatile care implica mai mult de 1.000 de persoane, ca urmare a cazurilor de coronavirus

Activitatile care implica mai mult de 1. 000 de persoane sunt interzise incepand de duminica, a anuntat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat ca au fost stabilite si criteriile pe baza carora poate fi decisa suspendarea cursurilor, ca urmare a cazurilor de coronavirus. Stagiile practice in spitale pentru studentii la Medicina au fost sistate pana la 31 martie, precum si vizitele apartinatorilor. Arafat a reluat recomandarea ca cetatenii romani sa nu circule in zonele afectate de coronavirus, iar celor care sunt in aceste zone sa nu vina in Romania.

Raed Arafat a anuntat ca primele echipamente de protectie ajung in tara marti din Serbia

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a spus ca primele echipamente de protectie achizitionate din Serbia urmeaza sa ajunga in tara noastra marti.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Daca situatia va deveni foarte critica putem rechizitiona si entitati private pentru a trata pacientii (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat, marti, in Comisia de sanatate din Camera Deputatilor, ca exista posibilitatea ca statul sa rechizitioneze inclusiv entitati.

Raed Arafat anunta suplimentarea locurilor de carantina Marcel Vela: Am decis, la sugestia premierului, sa extindem anchetele epidemiologice

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat, duminica noapte, ca exista in plan suplimentarea locurilor pentru carantina, avand in vedere numarul tot mai mare de persoane care vin din zone cu raspandire larga a coronavirusului. La randul sau, ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat ca Romania are capacitatea financiara pentru a inchiria locuri de carantina pentru cei bolnavi.

Raed Arafat: De Paste va fi varful coronavirusului, apoi scade si se intoarce in noiembrie

Coronavirusul va avea un varf in perioada Pastelui, apoi cazurilor vor scadea, dar va reveni spre sfarsitul anului, a anuntat seful DSU, Raed Arafat, duminica, la Antena 3.

Raed Arafat, despre inchiderea mall-urilor din cauza coronavirusului: La acest moment nu se pune problema, dar este posibil

La acest moment nu se pune problema inchiderii mall-urilor, dar este posibil sa se ajunga si la o astfel de masura, daca se vor raspandi consistent cazurile de coronavirus, a declarat duminica secretarul de stat Raed Arafat, in conditiile in care au fost anuntate mai multe masuri, precum interzicerea adunarilor cu mai mult de 1. 000 de participanti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )