Libnet.ro
UNICEF

18:30

Raed Arafat: E posibil ca dupa Paste sa mai relaxam masurile. Va trebui sa invatam sa traim cu acest virus

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: E posibil ca dupa Paste sa mai relaxam masurile. Va trebui sa invatam sa traim cu acest virus

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat ca abia dupa perioada Pastelui, in functie de cum evolueaza situatia cu COVID-19 in tara noastra, se va decide daca e cazul sa se mai relaxeze masurile. continuă pe Antena3

Raed Arafat, clarificari dupa ce un Ordin a creat confuzii: Nu se inchid spitalele publice sau private sau cabinetele medicale de specialitate

Departamentul pentru situatii de Urgenta, condus de secretarul de stat Raed Arafat, a venit cu clarificari dupa ce unele publicatii au interpretat gresit un nou ordin al Comandantului Actiunii, generand panica.

RAED ARAFAT: Nu cred ca a trecut ce era mai greu

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat ca ceea ce este mai greu in privinta crizei coronavirusului, in Romania, nu a trecut inca si ca totul depinde de cum vor evolua lucrurile in perioada urmatoare.

Cum te protejezi, daca nu ai masca medicala, pe timp de pandemie, conform lui Raed Arafat

Dupa ce a luat parte la numeroase conferinte de presa in ultimele saptamani, Raed Arafat a decis sa posteze pe Facebook o colectie de sfaturi pentru cei care vor sa se protejeze pe timp de.

Raed Arafat promite ca romanii vor sti din timp cum pot sarbatori Pastele in aceste timpuri

Secretarul de Stat Raed Arafat a declarat ca romanii vor fi anuntati din timp cum vor putea fi sarba.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Trebuie sa invatam sa traim cu virusul

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, este de parere ca Romania nu a ajuns inca in varful epidemiei de coronavirus. Totusi, Raed Arafat a putut face o estimare legata de o eventuala data la.

Raed Arafat: Testele pentru coronavirus au fost suplimentate. Numarul lor trebuie sa creasca in continuare

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat la Sinteza Zilei ca au fost suplimentate testele pentru coronavirus si ca acest lucru trebuie sa se intample in continuare.

Un medic din Galati, scrisoare emotionanta pentru Raed Arafat: Va rog sa ma ascultati. Nu imi distrugeti toata familia!

Un medic urolog din Galati a scris o scrisoare emotionanta adresata secretarului de stat Raed Arafat, spunand ca se teme pentru copiii lui, deoarece si el, si sotia lui sunt medici si il roaga pe seful DSU sa o lase pe mama celor mici acasa, promitand ca astfel va fi soldat exemplar.

Raed Arafat ne spune ce fel de masca trebuie sa purtam. Ce sa faci daca nu ai una

Raed Arafat spune ce fel de masca trebuie sa purtam atunci cand iesim din casa.

Raed Arafat: Starea de urgenta s-ar putea prelungi cu inca o luna

Starea de urgenta cauzata de pandemia de coronavirus s-ar putea prelungi in Romania cu inca o luna, a anuntat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat.

Dupa cea mai neagra zi de la inceputul Pandemia Covid-19, guvernul Suediei impune restrictii si cere puteri sporite

Dupa cea mai neagra zi de la inceputul pandemiei, 76 de morti in 24 de ore, guvernul suedez, criticat pentru modul in care a gestionat pana acum criza cauzata de noul coronavirus, a prezentat luni un proiect de lege vizand consolidarea temporara a puterilor sale pentru a lupta impotriva pandemiei, ceea ce a atras criticile opozitiei, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )