Libnet.ro
UNICEF

19:45

Raed Arafat ne spune ce fel de masca trebuie sa purtam. Ce sa faci daca nu ai una

Antena3 Antena3,
Raed Arafat ne spune ce fel de masca trebuie sa purtam. Ce sa faci daca nu ai una

Raed Arafat spune ce fel de masca trebuie sa purtam atunci cand iesim din casa. continuă pe Antena3

Raed Arafat recomanda sa purtam orice masca, fie si improvizata: Nu este nevoie de masca medicala ca sa va protejati ... puteti improviza!

Raed Arafat secretarul de stat in MAI, recomanda, intr-un mesaj postat pe Facebook, sa purtam cu totii masti pe fata atunci cand iesim din locuinta, iar daca nu gasim la farmacii masti chirurgicale putem folosi orice improvizatie similara. Nu este nevoie de masca medicala ca sa va protejati si sa protejati pe altii. puteti improviza!, scrie acesta.

Cum te protejezi, daca nu ai masca medicala, pe timp de pandemie, conform lui Raed Arafat

Dupa ce a luat parte la numeroase conferinte de presa in ultimele saptamani, Raed Arafat a decis sa posteze pe Facebook o colectie de sfaturi pentru cei care vor sa se protejeze pe timp de.

Raed Arafat indeamna toti romanii sa poarte masca de protectie. Secretarul de stat incurajeaza creativitatea in lipsa materialelor sanitare

Raed Arafat a transmis, in urma cu putin timp, un mesaj in care ii indeamna pe romani sa se protejeze impotriva COVID-19 cu masca. inpostatarea de pe pagina personala deFacebook,.

Raed Arafat: Purtati masti de protectie!

Raed Arafat trage un semnal de alarma si indeamna romanii sa poarte masca de protectie in public pentru a opri raspandirea coronavirusului.

Raed Arafat: Toate eforturile se depun, pe toate liniile, ca sa dam medicilor ce le trebuie

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca autoritatile depun toate eforturile pentru ca medicii sa primeasca ceea ce au nevoie, respectiv ventilatoare si echipament de protectie.

Raed Arafat: Daca populatia nu intelege masurile, riscul e sa apara focare pe care nu le putem controla

Raed Arafat trage un semnal de alarma si spune ca daca populatia nu intelege masurile luate de autoritati, riscul e sa apara focare pe care nu le poate controla.

Raed Arafat, despre epidemia de COVID-19 din Romania: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu mai putem sa le controlam

Raed Arafat secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a declarat ca populatia trebuie fie partenerul autoritatilor, respectand masurile impuse de acestea in contextul combaterii raspandirii epidemiei.

RAED ARAFAT: Nu cred ca a trecut ce era mai greu

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat ca ceea ce este mai greu in privinta crizei coronavirusului, in Romania, nu a trecut inca si ca totul depinde de cum vor evolua lucrurile in perioada urmatoare.

RAED ARAFAT: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu mai putem sa le controlam

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri seara, ca principalul partener al autoritatilor este populatia, iar daca oamenii nu respecta masurile impuse se va ajunge la focare ce nu mai pot fi controlate, urmand a se impune noi restrictii.

Un medic din Galati, scrisoare emotionanta pentru Raed Arafat: Va rog sa ma ascultati. Nu imi distrugeti toata familia!

Un medic urolog din Galati a scris o scrisoare emotionanta adresata secretarului de stat Raed Arafat, spunand ca se teme pentru copiii lui, deoarece si el, si sotia lui sunt medici si il roaga pe seful DSU sa o lase pe mama celor mici acasa, promitand ca astfel va fi soldat exemplar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )