Libnet.ro
UNICEF

08:45

Raed Arafat, precizari de ultima ora: O noua situatie in care este nevoie de declaratia pe propria raspundere

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, precizari de ultima ora: O noua situatie in care este nevoie de declaratia pe propria raspundere

Raed Arafat a declarat, joi, ca persoanele care merg indin localitati carantinate pentru a vota sau pentru a participa la organizarea procesului electoral vor trebui sa completeze o declaratie pe propria raspundere in care sa precizeze motivul deplasarii. continuă pe Antena3

Raed Arafat nu s-a mai abtinut. Ce le-a transmis romanilor care il ponegresc zilnic

Secretarul de Stat, Raed Arafat, este unul din cei mai vizibili oficiali si mai prezenti in fata opiniei publice, inca din 2007. De-a lungul anilor a avut parte atat de suportul popoulatiei, dar si de critici si controverse. Tenaticitatea si fanatismul i-a adus si cateva porecle. Despre acest subiect, si nu numai, Raed Arafat a .

Klaus Iohannis l-a decorat pe Raed Arafat cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe secretarul de stat si medicul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler. Acest Ordin este.

Raed Arafat, facut cavaler de presedintele Klaus Iohannis

Medicul Raed Arafat a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler.

Nelu Tataru, declaratii de ultima ora in cazul spitalului groazei din Resita. Ce amenda a primit conducerea: E un sistem de 30 de ani

Imaginile de groaza care infatisau pacienti infectati cu COVID-19, tinuti dezbracati pe holurile spitalului din Resita, au oripilat in mai putin de 24 de ore o tara intreaga. in urma reactiilor extrem de acide ale romanilor de pretudindeni, reprezentantii din Sanatate au luat masuri urgente pentru a afla care este adevarul. Cu ce suma a .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre redeschiderea pietelor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Vesti bune pentru milioane de romani. Ludovic Orban a adus la cunostinta in cursul serii de miercuri ca astazi, 3 decembrie 2020, se va discuta in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta despre posibilitatea redeschiderii pietelor, avand trei mari argumente pe care se bazeaza. Acesta a tinut sa precizeze, de asemenea, ca decizia .

Cand revin elevii la scoala. Anuntul de ultima ora care intereseaza milioane de romani

Comisia Europeana a emis o serie de recomandari pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus. S-a aflat ce se intampla cu scolile online dupa Sarbatorile de iarna. Cand vor reveni elevii la scoala Prin intermediul unui document publicat marti, Comisia Europeana recomanda tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, extinderea vacantei de iarna sau cursurile online dupa .

EXCLUSIV Iulia Albu, decizie de ultima ora: il da in judecata pe Mihai Albu. Cati bani ii cere si care este motivul incredibil

Fostii soti Iulia si Mihai Albu au fost, si la vreme de pandemie, intr-un conflict de proportii. Dupa tirul de acuze si injurii care i-au fost aduse de catre fostul ei sot pe micile ecrane, dar si in privat, pe conturile sociale, Iulia Albu a decis sa-i dea replica direct in Tribunal, unde isi invita .

Vestea pe care toti fanii lui Schumacher o asteptau! Anunt de ultima ora in Formula 1

A sosit momentul mult asteptat pentru toti cei care iubesc Formula 1. Fiul legendarului Michael Schumacher, Mick, a fost anuntat oficial ca pilot in Marele Circ. Va concura pentru echipa Haas, alaturi de Nikita Mazepin. in varsta de 21 de ani, Mick si-a construit cariera cu mare atentie. A reusit deja sa demonstreze ca a .

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre Mihai Budeanu, internat la ATI. Toata familia lui are covid-19

Solistul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, care in urma cu doua saptamani a fost diagnosticat cu nemilosul coronavirus, se simte mai bine. Va fi transferat de la Terapie Intensiva la salon, iar mai apoi va fi internat intr-un centru medical de refacere. Surse din apropierea familiei marelui artist au declarat, in exclusivitate pentru Playtech. ro, .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )