Libnet.ro
UNICEF

23:45

Raed Arafat, previziune sumbra privind sansele pacientilor cu boli cronice: Asta ne sperie cel mai mult

Playtech Playtech,
Raed Arafat, previziune sumbra privind sansele pacientilor cu boli cronice: Asta ne sperie cel mai mult

Seful DSU, Raed Arafat, se arata extrem de revoltat vizavi de iresponsabilitatea mai multor cetateni cu privire la sanatatea publica. Acesta considera ca fiecare trebuie sa ia deciziile pe cont propriu, dar fara a-i pune in pericol pe cei din jur. Sistemul sanitar, pus la pamant de pandemia de COVID-19 Raed Arafat a vorbit in . continuă pe Playtech

Raed Arafat, cel mai dur avertisment pentru tara noastra: Am putea ajunge sa alegem intre un bolnav si altul pe cine intubezi, pe cine ventilezi

In contextul exploziei de imbolnaviri cu COVID-19, scenariile autoritatilor devin greu de suportat si de imaginat, intrucat sistemul sanitar poate ajunge sa clacheze, daca numarul pacientilor va atinge limita maxima. Astfel, Raed Arafat a dezvaluit in cursul serii de ieri cel mai dur scenariu de pana acum: Medicii ar putea sa aleaga cine sa traiasca, .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla acum in Romania

Cu putin timp in urma Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea reintrarii in starea de urgenta. Ce se intampla in Romania. Anuntul de ultima ora al sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta La sfarsitul lunii iulie, Raed Arafat a declarat ca nu se poate spune ca situatia este controlata in ceea ce priveste raspandirea pandemiei, .

FCSB, eliminata din Europa League din cauza cazurilor de coronavirus!? Anuntul lui Raed Arafat ii da fiori lui Gigi Becali

Astazi au fost confirmate primele cazuri de coronavirus la FC FCSB. Toma Niga, Alexandru Simion, Alexandru Pantea si Razvan Udrea sunt jucatorii testati pozitiv. Acestia evolueaza mai mult la echipa a doua, dar au fost in contact si cu jucatori de la prima echipa. Gigi Becali a anuntat ca toti jucatorii vor fi tinuti in .

Raed Arafat: Exista limite ale sistemului sanitar. Daca toate paturile de terapie intensiva vor fi ocupate, s-ar putea ajunge la situatia in care doi bolnavi au nevoie de acelasi ventilator (VIDEO)

Autoritatile se tem de posibilitatea ca sistemul sanitar din Romania sa fie supus la un stres maxim, a subliniat secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),.

Raed Arafat: Au existat personaje care si-au batut joc de regulile de protectie sanitara. E libertatea ta sa nu porti masca si sa te infectezi, dar pana la momentul in care ii imbolnavesti pe ceilalti (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, este de parere ca anumite personaje din spatiul public si-au batut joc de regulile de protectie sanitara, desi acestea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )