Libnet.ro
UNICEF

16:15

Raed Arafat, reactie dupa infarctul suferit de Florin Busuioc. Starea sa este stabila

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, reactie dupa infarctul suferit de Florin Busuioc. Starea sa este stabila

Actorul Florin Busuioc a suferit un stop cardiac la Craiova si a fost resuscitat de echipajul SMURD, starea sa fiind grava, a declarat pentru AGERPRES secretarul de stat in MAI Raed Arafat. A suferit din. continuă pe Antena3

Medicul Tudor Ciuhodaru, dupa infarctul lui Florin Busuioc: Hai sa spunem lucrurilor pe nume

Florin Busuioc a suferit un infarct marti seara, la Craiova. El a fost dus la spital, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Medicul Tudor Ciuhodaru a declarat caun infarct in Romania are loc la.

Fiul lui Florin Busuioc, reactie dupa infarctul suferit de tatal sau: imi pare extrem de rau

Florin Busuioc Junior, fiul lui Florin Busuioc din prima casatorie cu o doctorita din Piatra Neamt, a oferit prima declaratie dupa infarctul suferit marti seara de actorul si prezentatorul TV, dupa un spectacol de teatru sustinut in Craiova.

Ce este infarctul miocardic de care a suferit Florin Busuioc

Infarctul de miocard de care a suferit Florin Busuioc este cauzat de trombi, respectiv cheaguri formate la nivel arterial, venos, care blocheaza circulatia fluxului sangvin si produc necroza ischemica a muschiului cardiac.

Prima reactie a fiului lui Florin Busuioc, dupa ce tatal lui a suferit un infarct

Florin Busuioc se afla in stare stabila la Spitalul Fundeni din Bucuresti, dupa ce marti seara a facut un infarct, imediat dupa terminarea spectacolului de teatru din Craiova. in urma cu un an, Florin.

Ce este infarctul miocardic, de care a suferit Florin Busuioc.Cauze si simptome

Infarctul miocardic este denumirea medicala a necrozei miocardice acute. De regula, este cauzat de trombi cheaguri formate la nivelul arterial, venos) care blocheaza circulatia fluxului sangvin si produc necroza.

Magda Vasiliu, reactie dura dupa interventia lui Raed Arafat in cazul lui Busu: Sa vorbeasca despre toti pacientii, nu doar despre cei care apar la TV

Jurnalista Magda Vasiliu a reactionat cu privire la interventia lui Raed Arafat in cazul infarctului suferit de vedeta Pro TV Florin Busuioc 56 de ani) si critica, printr-un mesaj pe Facebook, atitudinea politicienilor care sar cu solutii si explicatii in momentul in care o persoana publica are probleme, dar nu se intampla acelasi lucru si cand vine vorba de oamenii de rand care trec prin situatii similare.

Ce este infarctul miocardic si care sunt simptomele. Florin Busuioc a suferit unul pe 6 noiembrie

Vestea ca actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic la finalul unui spectacol sustinut la Craiova a cutremurat inreaga tara. Actorul a fost transportat de urgenta la spitalul din oras pentru o interventie chirurgicala, apoi a fost transportat la Bucuresti.

Florin Busuioc, operat de un somer. Cine i-a salvat viata lui Busu

Florin Busuioc a fost operat de urgenta marti seara, 6 noiembrie, dupa ce a facut infarct in urma unui spectacol de teatru de la Craiova, in care a jucat. Busu a fost operat de un tanar somer care i-a salvat viata. Marti seara, actorul si prezentatorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic in jurul [] .

Starea lui Florin Busuioc este stabila deocamdata, anunta sora actorului. Lupta va fi lunga probabil

Starea actorului Florin Busuioc, operat de urgenta in cursul noptii de marti dupa ce a suferit un infarct dupa un spectacol, la Craiova, este la acest moment stabila, a anuntat sora artistului, miercuri seara, pe Facebook, ea punctand ca lupta va fi lunga, probabil.

Ministrul Sanatatii, precizari desprecazul lui Florin Busuioc:Medicul rezident despre care se spune ca a facut interventia doar a asistat la aceasta procedura

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Actorula fost operat si este in stare stabila, dupa ce a suferit un infarct miocardic la scurt timp dupa un sp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )