Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Sanatatii, precizari desprecazul lui Florin Busuioc:Medicul rezident despre care se spune ca a facut interventia doar a asistat la aceasta procedura

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, precizari desprecazul lui Florin Busuioc:Medicul rezident despre care se spune ca a facut interventia doar a asistat la aceasta procedura

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Actorula fost operat si este in stare stabila, dupa ce a suferit un infarct miocardic la scurt timp dupa un sp. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii, precizari despre cazul lui Florin Busuioc

Specialistii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova au intervenit corect si la timp in cazul lui Florin Busuioc, transmite ministrul Sanatatii, intr-un comunicat de presa. in acest moment,.

Ministrul Sanatatii, ANUNT DE ULTIM MOMENT despre starea lui Florin Busuioc!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca actorul Florin Busuioc a suferit un infarct masiv si ca acesta are parte de cele mai bune ingrijiri la Spitalul din Craiova. Pintea a negat informatiil.

Ministrul Sanatatii: Florin Busuioc, care a suferit un infarct, este internat la terapie intensiva, urmeaza 48 de ore critice / Controverse privind operatia n cazul actorului. Ce spune Pintea

Actorul Florin Busuioc, care marti seara a suferit un infarct si a fost operat la Spitalul Judetean din Craiova, este internat la Sectia de Terapie Intensiva si urmeaza 48 de ore critice, iar pentru moment va ramane internat la Craiova, nefiind oportun transferul acestuia la un spital din Bucuresti, a declarat miercuri ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a vorbit si despre controversele privind interventia chirurgicala, in conditiile in care seful Clinicii de Cardiologie nu a raspuns la telefon si au fost adusi de acasa doi medici, dintre care unul rezident, care asteapta de luni intregi ca la Clinica de Cardiologie sa fie facute angajari.

Ministerul Sanatatii, despre cazul Florin Busuioc: Nu sunt blocate posturi, rezidentul doar a asistat la operatie

In cazul Florin Busuioc s-a intervenit la timp, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Aceasta sustine ca deocamdata actorul ramane internat la Craiova.

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, declaratie de ultima ora

Declaratie de ultima ora facuta de medicul care l-a operat pe Florin Busuioc. Sunt un om normal care n-a facut altceva decat sa-si faca meseria, a spus medicul Eugen Tiereanu. Am.

Medicul Tudor Ciuhodaru, dupa infarctul lui Florin Busuioc: Hai sa spunem lucrurilor pe nume

Florin Busuioc a suferit un infarct marti seara, la Craiova. El a fost dus la spital, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Medicul Tudor Ciuhodaru a declarat caun infarct in Romania are loc la.

Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este constient. Transferul la Bucuresti este riscant

Unul dintre cei doi medici care l-au operat marti noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat ca starea vedetei ProTV este mult mai buna, dar Busu este in continuare sedat.

Florin Busuioc, operat de urgenta. Medicul care i-a montat un stent este rezident in ultimul an

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri Operatia a durat 10 minute si a d.

Gata, A CONFIRMAT! Ministrul Sanatatii tocmai a facut ANUNTUL despre Busu de la PRO TV

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca actorul Florin Busuioc a suferit un infarct masiv si ca acesta are parte de cele mai bune ingrijiri la Spitalul din Craiova. Pintea a negat informatiil.

Florin Busuioc, intre viata si moarte! Seful sectiei de cardiologie avea telefonul inchis

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, Paul Trasca, a declarat ca actorul a ajuns in stare foarte grava la spital, unde a mai suferit inca trei stopuri cardiace. Da, este adevarat ca seful sectiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )