Libnet.ro
UNICEF

10:45

Raed Arafat: Sunt probleme serioase la SJU Ploiesti. Propunem suspendarea managerului si prelungirea actiunii de control

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Sunt probleme serioase la SJU Ploiesti. Propunem suspendarea managerului si prelungirea actiunii de control

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, marti, ca actiunea de verificare si control a ministerului Sanatatii la Spitalul Judetean din Ploiesti va fi prelungita pana la inceputul saptamanii viitoare,. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Sunt probleme serioase la SJU Ploiesti

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, astazi, ca actiunea de verificare si control a ministerului Sanatatii la Spitalul Judetean din Ploiesti SJU Ploiesti) va fi prelungita pana la inceputul saptamanii viitoare, cu propunerea ca managerul unitatii spitalicesti sa fie suspendat din functie pe durata acestei anchete.

Raed Arafat a fost astazi la Ploiesti pentru a coordona ancheta la Spitalul Judetean

Raed Arafat a fost astazi la Ploiesti pentru a coordona ancheta la Spitalul Judetean. intre timp, presedintele Consiliului Judetean Prahova da din umeri si spune ca nu e nimic in neregula in faptul ca o.

VIDEO Raed Arafat despre controlul la Spitalul Judetean Ploiesti: Sunt probleme organizatorice majore . Managerul va fi suspendat

Secretarul de stat Raed Arafat, aflat marti la Ploiesti, unde coordoneaza un control al Ministerului Sanatatii la Spitalul Judetean de Urgenta a spus ca in unitatea medicala sunt probleme organizatorice majore si se analizeaza modul in care sunt utilizati banii din finantare. Arafat a mai spus ca a propus suspendarea managerului, cel putin pe durata anchetei.

VIDEO Raed Arafat despre controlul la Spitalul Judetean Ploiesti: Sunt probleme organizatorice majore. Managerul va fi suspendat

Secretarul de stat Raed Arafat, aflat marti la Ploiesti, unde coordoneaza un control al Ministerului Sanatatii la Spitalul Judetean de Urgenta a spus ca in unitatea medicala sunt probleme organizatorice majore si se analizeaza modul in care sunt utilizati banii din finantare. Comisia de control a propus suspendarea managerului, cel putin pe durata anchetei.

Ancheta extinsa la Spitalul Judetean Ploiesti. Raed Arafat conduce echipa trimisa de ministrul Sanatatii

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, se afla luni la Ploiesti pentru a coordona echipa mixta de control formata din inspectori ai ministerului si reprezentanti ai autoritatilor locale, care verifica acuzatiile medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta din oras potrivit carora ar fi expusi zilnic malpraxisului din cauza ustensilelor vechi.

VIDEO Prahoveni carora le-au murit rude la Spitalul Judetean Ploiesti au protestat in timpul controlului lui Raed Arafat

Scene dramatice in fata Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, unde mai multi prahoveni carora le-au murit rude in unitatea medicala au venit luni sa protesteze, cu o portavoce, in fata spitalului, dupa ce au aflat de vizita secretarului de stat Raed Arafat.

Managerul spitalului GROAZEI din Ploiesti a fost SUSPENDAT din functie, la cererea lui Raed Arafat

03 - Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Prahova, Laurentiu Rebega, a declarat ca, la propunerea secretarului de stat Raed Arafat, conducerea CJ a decis suspendarea din functie a managerului.

O firma care apare in dosarul de evaziune de 35 mil. euro a avut contract de lucrari la SJU Ploiesti

O firma cu un singur angajat si al carei nume apare in dosarul de evaziune de 35 de milioane de euro, in care sunt cercetati fostul angajat SGG Marcel Pavaleanu si Razvan Alexe, a castigat un contract de lucrari la SJU Ploiesti in valoare de 2,4 milioane lei, la care a renuntat insa dupa cateva luni, informeaza Mediafax.

O firma care apare in dosarul de evaziune de 35 de milioane de euro a avut contract de lucrari la SJU Ploiesti

O firma cu un singur angajat si al carei nume apare in dosarul de evaziune de 35 de milioane de euro, in care sunt cercetati fostul angajat SGG Marcel Pavaleanu si Razvan Alexe, a castigat un contract de lucrari la SJU Ploiesti in valoare de 2,4 milioane lei, la care a renuntat insa dupa cateva luni, informeaza Mediafax.

Ancheta la SJU Ploiesti: Banii alocati nu se regasesc in dotari.

Echipa trimisa in control la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti a constatat ca, desi acestuia i-au fost alocate constant fonduri, acestea nu se regasesc in dotari si nici in achizitii. Potrivit surselor citate, o concluzie preliminara a controlului este aceea ca banii de care a dispus SJU Ploiesti nu se regasesc in dotari si achizitii, transmite Mediafax. Din anii 70, nu s-a mai facut aproape nimic. Este aproape surprinzator ca spitalul mai functioneaza, au mai spus aceleasi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )