Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nelu Tataru: Varful epidemiei ar putea fi intre 20 si 25 aprilie

Hotnews Hotnews,
 Nelu Tataru: Varful epidemiei ar putea fi intre 20 si 25 aprilie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca are estimari potrivit carora varful epidemiei de coronavirus in Romania ar putea fi undeva intre 20 si 25 aprilie. Tataru a mai spus ca ne putem gandi la cazuri din ce in ce mai putine pe la mijlocul lunii mai, inceputul lui iunie. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 270, cel al cazurilor la 5.467 Seful Spitalului din Neamt a fost demis, Tataru a mers in judet

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus care au murit in Romania a urcat vineri la 270 cu 22 de noi decese anuntate in cursul zilei), iar bilantul cazurilor a ajuns la 5. 467, dupa ce au fost raportate 265 de cazuri noi. 19 Covasna: Peste jumatate din cadrele medicale de la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean, diagnosticate cu Covid-1919. 04 Cinci noi decese anuntate. Bilantul mortilor urca la 27018. 17 Doua sectii de la Spitalul Judetean Brasov au fost inchise, dupa decesul unui pacient confirmat cu Covid-1914. 33 Nelu Tataru: Varful epidemiei ar putea fi intre 20 si 25 aprilie.

Spitalul din Deva ar putea fi militarizat, dupa modelul Suceava. Nelu Tataru: Miercuri voi fi acolo si voi lua o decizie (VIDEO)

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, unde mai multe cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19, ar putea fi militarizat, a afirmat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, marti seara, in direct pe B1.

Nelu Tataru: Saptamana viitoare voi face verificari in judetele in care sunt peste 200 de cazuri de infectie cu coornavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca saptamana viitoare va merge sa faca verificari in judetele in care sunt inregistrate peste 200 de cazuri de infectie cu coronavirus.

Bebelusii depistati pozitiv la Maternitatea Odobescu Timisoara si mamele lor vor fi retestati. Nelu Tataru: Exista posibilitatea ca rezultatele sa fi fost fals-pozitive (VIDEO)

Cei 10 bebelusi depistati pozitiv de la Maternitatea Odobescu Timisoara, dar si mamele lor vor fi retestati pentru noul coronavirus, anunta autoritatile. in direct pe B1 TV, ministrul Nelu Tataru a comentat si.

Digi 24: EXCLUSIV Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Urmeaza doua saptamani grele

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, spune intr-un interviu pentru Digi24 ca varful epidemiei de COVID-19 in Romania este estimat la circa 10. 000 de persoane, dar daca pana acum evolutia cazurilor a fost relativ moderata, ea se poate modifica in urmatoarele doua saptamani, pe care le considera grele.

Covid-19 |Nelu Tataru: Nu vorbim inca de relaxare. Speram sa fie in a doua jumatate a lunii mai

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti ca nu se poate vorbi deocamdata de o relaxare a masurilor luate de autoritati in cadrul starii de urgenta, intrucat varful epidemiei de coronavirus nu a fost atins inca in Romania. Ministrul spune ca.

COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vom avea o evaluare a situatiei dupa Pasti in privinta coronavirusului Clujul este un exemplu de buna practica (VIDEO)

O evaluare a situatiei cu privire la evolutia epidemiei de coronavirus in Romania va fi facuta dupa Pasti, a anuntat, miercuri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Mai exact, a afirmat Tataru, evaluarea.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre managementul doar strict politic din spitale: O conducere slaba tot timpul va acuza subfinantarea Ministrul Sanatatii verifica vineri situatia din Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca un management slab al unui spital si care gandeste strict in cheie politica intotdeauna va acuza subfinantarea unitatii medicale. Tataru a explicat cum.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a demis-o pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Judetean din Baia Mare si a inlocuit-o cu un consilier liberal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a demis-o pe Sorrina Pintea de la conducereaSpitalului Judetean de Urgenta SJU) din municipiul Baia Mare, dupa ce premierul Ludovic Orban a cerut aceasta masura in mo.

Nelu Tataru, dupa demiterea directorului spitalului din Piatra Neamt: Spitalul este focar. Personalul va fi testat in totalitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca la spitalul din Piatra Neamt a observat niste deficiente, atat in anchetele epidemiologice, cat si in circuitele existente in unitatea medicala. El a mentionat ca spitalul are un nou director, un medic care vine din focarul de la Spitalul Judetean Suceava.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )