Libnet.ro
UNICEF

10:00

Raed Arafat, veste buna pentru toti romanii. Ce se intampla de astazi cu testele pentru COVID-19

Playtech Playtech,
Raed Arafat, veste buna pentru toti romanii. Ce se intampla de astazi cu testele pentru COVID-19

In contextul in care pandemia de COVID-19 face tot mai multe victime, iar numarul imbolnavirilor cresc zilnic, autoritatile si medicii au repetat in nenumarate randuri ca este nevoie de o crestere masiva a testarilor. in cursul serii de miercuri, Raed Arafat a facut anuntul mult asteptat. incepand de joi, 17 decembrie 2020, zeci de mii . continuă pe Playtech

Vestea buna a zilei pentru toti romanii. Se intampla de la 1 ianuarie cu preturile la curent electric

Hidroelectrica are o veste buna pentru anul viitor. De aceasta oferta vor beneficia consumatorii casnici din Romania. Iata ce se va intampla cu preturile la curent electric de la 1.

Raed Arafat, veste soc despre vaccinul anti-covid-19: inceperea vaccinarii nu inseamna ca suntem ok

Raed Arafat a anuntat marti seara cateva informatii referitoare la vaccinul anti-covid-19 si la efectele pe care le are acesta asupra societatii. Din pacate, primele doze care sunt asteptate de Romania vor fi insuficiente pentru a acoperi un numar semnficativ de pacienti. Din acest motiv, beneficiul vaccinului va fi nesemnificativ pentru moment, in raport cu .

Veste buna pentru Pepe, dupa divortul de Raluca Pastrama. Oana Zavoranu sigur va zice: Aha!

A rasarit soarele si pe strada lui Pepe. Dinolo de problemele care s-au ivit pe partea personala, artistului ii merge bine pe alte planuri. Desi sigur n-ar fi vrut, s-a ajuns la vorbele Oanei Zavoranu. Ce se intampla acum cu celebrul artist latino? Pepe a ajuns la vorbele Oanei Zavoranu. Artistul, veste minunata pentru fani .

CTP, atac dur la AUR: Moarte la liber pentru toti romanii Ce a putut spune si despre Diana Sosoaca

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a taxat dur atitudinea parlamentarilor AUR care au fost luni la consultarile de la Cotroceni. Cu toate ca in institutiile publice este obligatorie purtarea mastii de protectie in asa fel incat sa acopere nasul si gura, Diana Sosoaca, in calitate de membru al delegatiei AUR, l-a asteptat pe presedintele Klaus Iohannis .

Digi da gratis asa ceva: surpriza momentului de la RCS-RDS pentru toti romanii

Digi |RCS-RDS a venit cu o surpriza de exceptie pentru milioane de romani. Mai ales pentru perioada asta sigur vrei sa profiti de asa ceva. Cand vine vorba de extraoptiunile pe care Digi |.

Raed Arafat face recomandari pentru sarbatorile de iarna: Poate ca asta este o solutie

Sarbatorile de iarna se apropie. Seful DSU, Raed Arafat, a recomandat ca vizitele la cei in varsta in perioada sarbatorilor de iarna sa fie cat mai scurte. E indicat sa pastrati distanta si sa folositi masca de protectie.

Raed Arafat, avertisment dur pentru romani. Este total interzis sa facem asta de Revelion

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat luni, in direct, la Punctul de intalnire, mecanismul prin care mai multe localitati au iesit din carantina.

Raed Arafat: Se observa un trend usor descrescator, dar trebuie sa ramanem precauti De astazi incepem distribuirea primelor 300.000 de teste rapide pe baza de antigen (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit despre evolutia epidemiei de COVID-19 la nivel national, in sedinta de Guvern de joi, si s-a aratat de parere ca.

Raed Arafat: COVID-19 s-a dovedit a fi mult mai mult decat au zis unii la inceput, decat o simpla gripa. Pana si cei care se vindeca raman cu sechele de lunga durata

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a subliniat ca boala COVID-19 s-a dovedit a fi mult mai mult decat au zis unii la inceput, decat o simpla gripa.

Anuntul zilei de la Kaufland. Se dau gratis pentru toti romanii

Kaufland continua surprizele pentru clientii sai din Romania, chiar inaninte de sarbatorile de iarna. Vei avea nevoie cu siguranta de aceste produse pe care magazinul ti le va oferi in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )