Libnet.ro
UNICEF

22:15

Anuntul zilei de la Kaufland. Se dau gratis pentru toti romanii

Playtech Playtech,
Anuntul zilei de la Kaufland. Se dau gratis pentru toti romanii

Kaufland continua surprizele pentru clientii sai din Romania, chiar inaninte de sarbatorile de iarna. Vei avea nevoie cu siguranta de aceste produse pe care magazinul ti le va oferi in. continuă pe Playtech

CTP, atac dur la AUR: Moarte la liber pentru toti romanii Ce a putut spune si despre Diana Sosoaca

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a taxat dur atitudinea parlamentarilor AUR care au fost luni la consultarile de la Cotroceni. Cu toate ca in institutiile publice este obligatorie purtarea mastii de protectie in asa fel incat sa acopere nasul si gura, Diana Sosoaca, in calitate de membru al delegatiei AUR, l-a asteptat pe presedintele Klaus Iohannis .

Vestea buna a zilei pentru toti romanii. Se intampla de la 1 ianuarie cu preturile la curent electric

Hidroelectrica are o veste buna pentru anul viitor. De aceasta oferta vor beneficia consumatorii casnici din Romania. Iata ce se va intampla cu preturile la curent electric de la 1.

Kaufland a facut anuntul zilei: ofera 500 de lei clientilor sai. Cum obtii banii

Kaufland a facut anuntul zilei, oferind 500 de lei clientilor sai. Cum pot obtine romanii banii de la supermarket, vedeti in randurile de mai jos. Se dau vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia frumoasei sume ofeita de Kaufland Kaufland a facut anuntul zilei. Ofera cate 500 de .

Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii. Se intampla doar astazi in magazinele din Romania

In aceasta dimineata, Kaufland a facut un anunt pe pagina de Facebook, si anume, este vorba despre o noua promotie pe care au introdus-o in magazin. Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii Kaufland a venit iar in intampinarea clientilor lor cu o oferta de nerefuzat. Astazi si numai astazi, clientii magazinului vor avea .

Institutul Cantacuzino a facut anuntul mult asteptat de toti romanii. Ce scot la vanzare de maine

Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino a lansat, in 30 noiembrie 2020, primul lot al produsului munomodulator OROSTIM-HV. La eveniment a fost prezent si Ludovic Orban. Cateva zile mai tarziu, jurnalistii surprindeau cozi de oameni in fata institutiei, in asteptarea produsului emis de centrul de cercetare. Multe dintre persoanele care stateau la rand aveau credinta .

Greselile alimentare pe care le fac toti romanii. Cum se mananca painea corect, de fapt

Romanii sunt innebuniti dupa paine. in timp ce multe alte natii au inlocuit-o cu altceva sau chiar au eliminat-o din alimentatia lor, romanii raman la credinta ca o masa fara paine e degeaba. Greseli alimentare facute de romani. Cum sa mananci corect painea? Postul Craciunului este unul din cele mai aspre, iar pentru asta romanii .

Cele mai toxice 10 alimente din lume. Toti romanii trebuie sa se fereasca de numarul 5

Unele alimente sunt un pericol pentru sanatate, iar efectele lor secundare sunt foarte grave. Chiar si asa, ele sunt gatite si comandate in restaurante. Cele mai toxice 10 alimente din lume Business Insider a compilat 21 de alimente dintre cele mai periculoase pentru sanatate, iar zece dintre ele le-am notat si noi. Iata care sunt: .

Cum se fierb cartofii corect, de fapt. Greseala pe care toti romanii o fac lasa leguma fara pic de gust

Toata lumea stie sa fiarba cartofii! insa, nu multi sunt cei care stiu cum sa faca acest lucru pentru ca legumele sa fie gustoase si sa isi pastreze proprietatile. in continuare va prezentam o metoda excelenta de a fierbe cartofii. Cum se fierb corect cartofii inainte de a curata cartofii, se pune apa la fiert.

Gestul urat al lui Gigi Becali intr-o farmacie. Dovada clara ca legea nu e pentru toti

Gigi Becali a facut un gest urat intr-o farmacie, asta fiind dovada clara ca legea nu este pentru toti. Ce a facut latifundiarul din Pipera, vedeti in randurile de mai jos. Gigi Becali, fara masca de protectie in mijlocul mai multor nevoiasi carora le-a impartit bani FOTO Gigi Becali nu se teme de coronavirus, scrie .

Lidl Romania face asta pentru toti clientii. Ce se intampla de luni in magazine

Lidl Romania, unul dintre cei mai importanti retaileri, a anuntat ce se intampla de luni in magazine. Ofertele de neratat sunt valabile de saptamana viitoare pentru toti clientii fideli. Ce se intampla de luni in magazinele Lidl Romania Cu peste 280 de magazine deschise in toata tara, Lidl Romania a anuntat ce se intampla de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )