Libnet.ro
UNICEF

19:00

Raed Arafat, veste proasta pentru romani. Unde se vor lua masuri si mai dure

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, veste proasta pentru romani. Unde se vor lua masuri si mai dure

Raed Arafat a tras un nou semnal de alarma vineri si a indemnat romanii sa respecte masurile de prevenire a raspandirii virusului. Potrivit sefului DSU, impactul noilor masuri luate joi seara se va vedea dupa doua cicluri de 14 zile de la aplicarea lor, dar nu exclude luarea unor masuri suplimentare in zonele afectate mai grav. continuă pe Antena3

Este oficial! Raed Arafat, veste buna pentru cetateni. Ce se intampla cu pacientii cu simptome de COVID-19 care ajung in UPU

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de marti decizia finala privind reducerea timpului de asteptare la Unitatea Primi Urgente. Seful DSU a precizat ca au fost comandate teste rapide pentru depistarea COVID-19, urmand a se efectua pacientilor care se prezinta cu simptome specifice. Pacientii de la UPU, testati pentru COVID-19 in cursuri zilei de .

Veste proasta pentru cei cu centrale termice de apartament. Se intampla chiar de luni in Romania

Intr-un context dificil in care ne aflam, primim inca o veste proasta. Toate facturile la energie electrica se majoreaza, de la 1 noiembrie, dupa ce Autoritatea Nationala de Reglementare.

Cum trebuie sa arate declaratia pe propria raspundere. Explicatiile lui Raed Arafat

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca circulatia pe timp de noapte va fi restrictionata incepand de luni, iar cei care ies din case vor trebui sa aiba la ei o.

RAED ARAFAT: Vor fi achizitionate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru vaccinare

Guvenul a adoptat joi seara o ordonanta de urgenta privind achizitia de materiale sanitare si echipamente in valoare de 67 milioane euro, a anuntat, astazi, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a precizat ca, printre altele, vor fi cumparate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru viitoare campanie de vaccinare impotriva SARS-CoV-2.

Raed Arafat: Daca stii ca faci petrecere acasa si nu respecti regulile, poate bunica, mama, tata se vor infecta si poate il vei pierde pe unul dintre ei. Sa analizezi foarte bine daca vrei sa faci acest lucru (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, i-a indemnat pe cei care vor sa dea petreceri in perioada urmatoare sa se gandeasca bine inainte, caci s-ar putea sa ajunga sa sufere chiar.

Raed Arafat: Vom avea cresteri continue pana ajungem la un platou Fiecare individ sa actioneze responsabil Noi nu am inchis tot, ci doar activitatile in care era riscul mai mare (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit vineri, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus din Romania si despre noile masuri si restrictii ce vor intra in vigoare.

Raed Arafat: Daca au pus sticla si pereti pentru a pastra caldura, terasele devin si ele inchise Cresele si after school-urile raman deschise Declaratia va fi scrisa de mana, dar poate fi si sub forma unui formular descarcat (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a oferit o serie de clarificari cu privire la actualizarea regimului de restrictii din Romania, in conditiile in care,.

Raed Arafat: Petrecerile, aniversarile si sarbatorile sunt interzise Nu putem sa interzicem ceva in interiorul domiciliului, dar sfatul nostru este sa se respecte regulile. Daca vine cineva in vizita, sa se poarte masca (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a indemnat populatia sa respecte regulile de siguranta sanitara si acasa. Nu putem controla locuintele, a precizat.

RAED ARAFAT: Guvernul a adoptat noi masuri care vor fi aplicate la nivel national, incepand de luni

Guvernul a adoptat joi seara o hotarare si o ordonanta de urgenta care prevad noi masuri la nivel national pentru limitarea raspandirii cazurilor de COVID-19 si care urmeaza sa intre in vigoare de luni, pentru o perioada de 30 de zile, a declarat, astazi, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria.

in ce conditii se vor desfasura campaniile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Precizarile lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat in ce conditii se va desfasura campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, in conditiile in care, in Romania vor intra in vigoare noi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )