Libnet.ro
UNICEF

23:15

Raed Arafat, vesti proaste pentru romanii care isi fac vacantele in Bulgaria: Este pericol de revenire la izolre

B1 B1,
Raed Arafat, vesti proaste pentru romanii care isi fac vacantele in Bulgaria: Este pericol de revenire la izolre

Numarul cazurilor de COVID-19 a explodat in Bulgaria, in ulimele zile, pe fondul relaxarii restrictiilor. Astfel, vecinii de la sud de Dunare se confrunta cu o revenire importanta a infectarilor, fapt ce poate. continuă pe B1

Raed Arafat, veste proasta pentru cei care merg la mare in Bulgaria: Ar putea intra la izolare la revenirea in tara

Bulgaria se confrunta in momentul de fata cu o crestere alarmanta a numarului de infectari. Acest fapt a ajuns si in atentia autoritatilor romane.

Vesti proaste pentru Romania: de ce nu vom avea in 2020 vaccin sau tratament impotriva virusului

Cercetatorii din lumea intreaga lucreaza la foc automat pentru a stopa pandemia de coronavirus. Numai ca vestile sunt proaste pentru Romania si anul acesta poate fi vazut ca o infrangere.

MAE transmite o avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde exista ris.

Vesti proaste pentru jucatorii de tenis: premiile se diminueaza

Criza economica provocata de pandemie afecteaza si sportul. Majoritatea echipelor de fotbal din Europa au redus contractele jucatorilor. Alti sportivi cu castiguri foarte mari, jucatorii de tenis, sunt anuntati ca in viitorul apropiat nu vor mai avea parte de premii la fel de consistente ca pana acum.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: ii invit pe cei care pun la indoiala situatia in care ne aflam si spun insistent ca este vorba de o farsa, sa priveasca in ochi familiilor celor cazuti la datorie

Raed Arafat a transmis luni, 15 iunie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj persoanelor care nu cred in existenta pandemiei de coronavirus, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta spunandu-le sa.

De ce nu se redeschid restaurantele si teatrele. Anuntul vehement facut de Raed Arafat

Raed Arafat a marturisit, dupa sedinta de guvern, in care s-a decis prelungirea starii de alerta, de ce nu se redeschid restaurantele si teatrele.

Stau in carantina romanii care sosesc din Spania? Dar cei care pleaca in Spania? Raspunsul autoritatilor

Ambasada Romaniei in Spania vine cu precizari pentru romanii care calatoresc indinspre Spania, privind masurile de autoizolare.

Raed Arafat, catre romanii care neaga pandemia de Covid-19: Sa priveasca in ochi familiile si sa le spuna ca rudele lor au murit din cauza unei farse

Secretarul de stat Raed Arafat le transmite celor care spun ca pandemia de COVID-19 este o farsa sa priveasca in ochi familiile celor cazuti la datorie si sa le spuna direct ca rudele lor au murit din cauza unei farse.

RAED ARAFAT: in cadrul prelungirii starii de alerta se pastreaza purtarea mastilor in spatii publice

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca in propunerea de prelungire a starii de alerta cu 30 de zile nu mai sunt incluse achizitiile directe. Arafat a mentionat ca se pastreaza obligativitatea purtarii mastilor in spatii inchise si triajul epidemiologic si ca intre noile masuri este si deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei, anunta G4media. ro.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. PSD are castig de cauza

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a prezentat, marti, dupa sedinta de Guvern, motivele pentru care s-a propus prelungirea starii de alerta. El a precizat ca nu se mai regasesc propuneri privind achizitii directe sau alte propuneri care nu sunt necesare in aceasta faza.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )