Libnet.ro
UNICEF

22:16

Raed Arafat, de Ziua Aviatiei: Multe vieti ar fi fost pierdute fara aviatori. Va multumesc si va doresc cer senin! (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat, de Ziua Aviatiei: Multe vieti ar fi fost pierdute fara aviatori. Va multumesc si va doresc cer senin! (VIDEO)

Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene este sarbatorita, luni, la Bucuresti, zi in care este praznuitSfantului Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al temerarilor zborului. in acest. continuă pe B1

Raed Arafat, avertisment disperat pentru romani: Situatia merge spre rau. Este posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Secretarul de stat in MAI a vorbit ieri seara despre situatia ingrijoratoare a cresterii numarului de imbolnaviri. Raed Arafat atrage atentia unei prognoze pesimiste datorata cifrelor pe care le primeste din mai mai multe zone, dar si din strainatate. Scenariu negru prevazut pentru urmatoarea perioada Raed Arafat avertizeaza asupra celei mai negre ipoteze pe care .

De Ziua Aviatiei, mai multe surprize pentru parasutele preferate din partid

De Ziua Aviatiei, liderii sensibili ai formatiunilor politice din Romania si baronii locali au oferi.

Raed Arafat, reactie furibunda la adresa cetatenilor: Nici nu s-a publicat legea si au si inceput atacurile impotriva mea

Raed Arafat a izbucnit la scurt timp dupa ce legea izolarii si carantinei a fost votata in Senat. in ciuda tuturor eforturilor pe care le face impreuna cu colegii sai, secretarul de stat in MAI a fost aspru criticat de cetateni, motiv pentru care a transmis un mesaj pe o retea de socializare, cu scopul .

Asociatia Daruieste Viata: Raed Arafat se lauda cu dotarea cu ventilatoare a unui spital facut de un ONG.Am fost nevoiti sa ii scriem premierului

Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, membre fondatoare ale Asociatiei Daruieste Viata, il acuza pe secretarul de stat Raed Arafat ca se lauda cu dotarea cu ventilatoare a spitalului modular de la Elias, care sta nefolosit de o luna din cauza ca statul nu l-a autorizat pentru tratarea pacientilor cu forme grave de COVID-19. Cele doua sustin ca au trebuit sa ii scrie premierului pentru ca spitalul sa fie folosit in acest scop.

Kafka si paturile de Terapie Intensiva COVID: in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular construit de Daruieste Viata e gata de o luna. Nu a putut fi folosit din cauza ca spitalul Elias, in curtea caruia se afla

M-ati sunat sa ma trageti la raspundere? Va rog sa ma lasati sa lucrez, nu am timp, a fost reactia managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean, in momentul in care l-am sunat sa il intrebam cum explica faptul ca unitatea medicala pe care o conduce a cerut doar aviz de spital de triaj pentru un spital modular cu 38 de paturi de terapie intensiva pentru pacienti COVID in stare critica. Spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata din donatii, cel mai modern de acest fel din tara, este gata de o luna. in timp ce Raed Arafat se plange la tv ca in spitalele din Bucuresti nu mai sunt locuri in sectiile ATI pentru COVID, spitalul modular zace nefolosit. Cauza: spitalul Elias, in curtea caruia a fost construit, nu a cerut Ministerului Sanatatii si DSP aviz pentru spital COVID de terapie intensiva, ci doar pentru spital de triaj, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro.

Raed Arafat demonteaza cel mai mare fake-news al ultimelor zile: Totul a fost gandit foarte inteligent!

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a demontat joi seara, la Sinteza zilei, unul dintre cele mai mare fake-news-uri din ultima perioada din Romania. Potrivit unei informatii care a circulat in mediul on-line, in urma unui studiu a rezultat ca 90% din populatie are deja anticorpi COVID-19.

ULTIMA ORA. Vama Veche ar putea fi carantinata? Anuntul transant facut de Raed Arafat

Centrul de comanda coordonat de Raed Arafat a facut o analiza in care au fost cuprinze toate localitatile care au cel putin un caz de COVID raportat in decurs de 14 zile. Iar rezultatul analizei este socant: in ultima ca virusul s-a raspandit in Romania.

Raed Arafat a izbucnit in direct la TV. Ce a spus dupa informatiile din ultimele zile

In contextul in cae Romania a ajuns la peste 7oo de noi cazuri de infectari cu noul coronavirus, nu este de mirarea ca Raed Arafat, Secretarul de Stat din Ministerul Afacerilor INterne, a avut o reactie dura, aseara, invitat fiind la Antena 3. Raed Arafat a izbucnit in direct la TV Romania risca sa devina .

Dana Budeanu, mai dura ca niciodata. Limbaj suburban intr-un monolog despre Raed Arafat

Verdict Politic cu Dana Budeanu, episodul 92. Tinta: Raed Arafat. Creatoarea de moda vorbeste, pe parcursul celor aproape 30 de minute, despre seful DSU, acuzand ca, dupa decretarea starii de urgenta, toti decidentii s-au ingrjit doar sa-si urce pilele in functii bine platite . Neata, domnule Arafat!, isi incepe cuvantarea fosta colaboratoare a Pro TV. Dana .

Documentul care ameninta Romania. Raed Arafat, avertisment infricosator: E posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Raed Arafat a anuntat in cursul serii de duminica posibilitatea ca anumite zone din Romanie sa fie restrictionate. Aceste masuri radicale de preventie vor fi luate in conditiile in care numarul de imbolnaviri va creste alarmant, iar acele zone vor reprezenta un focar de infectie. Romania, la un pas de a fi restrictionata Secretarul de .

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )