Libnet.ro
UNICEF

16:15

Rafael Nadal a castigat Rogers Cup! Spaniolul a bifat un record la care Federer nici macar nu mai poate visa

Adevărul Adevărul,
Rafael Nadal a castigat Rogers Cup! Spaniolul a bifat un record la care Federer nici macar nu mai poate visa

Rafael Nadal, locul 2 ATP, a castigat, noaptea trecuta, pentru a doua oara consecutiv Rogers Cup, acesta fiind cel de al 35-lea sau trofeu de Masters 1000, un record. continuă pe Adevărul

Bianca Andreescu, decizie radicala dupa ce a castigat Rogers Cup. Ce a facut canadianca de origine romana la finalul meciului cu Serena Williams

Bianca Andreescu a castigat Rogers Cup, al doilea trofeu major din cariera ei, dupa ce in luna martie triumfase la Indian Wells.

Rafael Nadal a castigat Masters-ul de la Montreal

Spaniolul Rafael Nadal a cucerit al 35-lea sau trofeu ATP Masters 1. 000, un record pentru circuitul .

Schimbari majore in Top 10 WTA, dupa Rogers Cup. Ce se intampla cu Simona Halep, din cauza abandonului de la turneul canadian

Bianca Andreescu a castigat Rogers Cup, iar victoria canadiancei de origine romana a influentat si ierarhia la varf din tenisul mondial.

VIDEO Rafael Nadal, castigator la Montreal - Al 35-lea titlu Masters din cariera (record)

Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, a castigat, noaptea trecuta, pentru a doua oara consecutiv turneul Rogers Cup, la Montreal, acesta fiind al 35-lea sau trofeu de Masters 1000, un record.

Rafael Nadal, forfait la Cincinnati - Vor reveni insa Novak Djokovic si Roger Federer

Proaspat castigator la Montreal, Rafael Nadal a anuntat ca nu va participa la Masters-ul de la Cincinnati, informeaza site-ul oficial al ATP. Ibericul a ales sa se odihneasca inainte de startul US Open, ultimul Grand Slam al anului. Vor reveni insa in circuit Novak Djokovic si Roger Federer cei doi au absentat de la Rogers Cup).

VIDEO Spectacol marca Rafael Nadal - Ce lovituri a reusit spaniolul in victoria din optimi cu Guido Pella

Rafael Nadal a ajuns la 379 de victorii in turnele de tip Masters de categorie 1000), iar in ultimul succes cel din meciul cu Guido Pella, scor 6-3, 6-4) a avut cateva executii aplaudate indelung de publicul de la Montreal. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai spectaculoase executii marca Nadal.

Cine este Bianca Andreescu, castigatoarea de la Rogers Cup: Acest trofeu este doar inceputul

La 19 ani, a castigat trofeul de la Rogers Cup de la Toronto. Bianca Andreescu, jucatoarea din Canada cu origini romanesti, a reusit sa obtina marele premiu, dupa ce Serena Williams a fost nevoita sa abandoneze competitia. Ambitioasa, tanara promite ca acest trofeul este doar inceputul in cariera sa profesionala. Bianca Andreescu, sportiva care a .

Bomba in finala de la Rogers Cup! Bianca Andreescu a castigat trofeul, dar Serena a luat pe toata lumea pe nepregatite

Bianca Andreescu a castigat turneul Rogers Cup de la Toronto, dupa ce adversara ei din finala, Serena Williams, a abandonat dupa doar 19 minute, la scorul de 3-1 pentru adversara.

Bianca Andreescu, mentalitate de mare campioana in discursul dupa castigarea Rogers Cup: Sper sa fie doar inceputul

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a profitat, duminica, de abandonulSerenei Williams in finala de la Toronto si a castigat in premiera Rogers Cup.

Cum a impresionat Serena Williams asistenta la interviul avut dupa abandonul din finala de la Rogers Cup

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a castigat, duminica, turneul Rogers Cup profitand in finala de abandonul Serenei Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3613 seconds )