Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbari majore in Top 10 WTA, dupa Rogers Cup. Ce se intampla cu Simona Halep, din cauza abandonului de la turneul canadian

Adevărul Adevărul,
Schimbari majore in Top 10 WTA, dupa Rogers Cup. Ce se intampla cu Simona Halep, din cauza abandonului de la turneul canadian

Bianca Andreescu a castigat Rogers Cup, iar victoria canadiancei de origine romana a influentat si ierarhia la varf din tenisul mondial. continuă pe Adevărul

ANALIZA Halep, plina de regrete dupa Rogers Cup: Ce sansa a ratat si cum arata situatia ei in clasamentul mondial

Simona Halep a pierdut primul set cu Marie Bouzkova 91 WTA), dupa care a abandonat din motive medicale. Iesirea de la Rogers Cup in sferturi a fost una extrem de dureroasa si nu doar din cauza problemelor de la tendon.

Halep la Rogers Cup: Mesajul emotionant transmis de Simona dupa abandon, pe Facebook, fanilor ei din Toronto

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep a fost nevoita sa abandoneze partida cu Marie Bouzkova Cehia, 91 WTA), din sferturi de la Rogers Cup, din cauza unei accidentari la tendon.

Simona Halep la Rogers Cup: Am avut probleme la tendonul lui Ahile inca de la primul meci

Simona Halep a abandonat meciul cu Marie Bouzkova Cehia, 91 WTA), din sferturi de la Rogers Cup, din cauza unei accidentari la tendon.

Bianca Andreescu s-a calificat in finala la Rogers Cup

Jucatoarea canadiana Bianca Andreescu, locul 27 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Rogers Cup, de la Toronto.

Halep, doborata de accidentare la Rogers Cup: Simona, start ingrozitor si final dureros de meci cu Bouzkova

Tentativa Simonei Halep 4 WTA) de a-si pastra trofeul la Rogers Cup s-a incheiat in sferturi intr-o partida in care totul a mers prost pentru constanteanca de 27 ani.

Cine este Bianca Andreescu, castigatoarea de la Rogers Cup: Acest trofeu este doar inceputul

La 19 ani, a castigat trofeul de la Rogers Cup de la Toronto. Bianca Andreescu, jucatoarea din Canada cu origini romanesti, a reusit sa obtina marele premiu, dupa ce Serena Williams a fost nevoita sa abandoneze competitia. Ambitioasa, tanara promite ca acest trofeul este doar inceputul in cariera sa profesionala. Bianca Andreescu, sportiva care a .

Halep, la Rogers Cup: Conferinta de presa stranie a Simonei. Romanca a raspuns in 38 de secunde la toate intrebarile

Conferinta de presa sustinuta de Simona Halep dupa abandonul din sferturile de finala de la Rogers Cup a durat mai putin de un minut!.

Rafael Nadal a castigat Rogers Cup! Spaniolul a bifat un record la care Federer nici macar nu mai poate visa

Rafael Nadal, locul 2 ATP, a castigat, noaptea trecuta, pentru a doua oara consecutiv Rogers Cup, acesta fiind cel de al 35-lea sau trofeu de Masters 1000, un record.

Mai joaca Simona Halep la Cincinnati? Mesajul ingrijorator postat dupa accidentarea de la Rogers Cup

Simona Halep ar urma sa joace, miercuri, 14 august 2019, la turneul de la Cincinnati, impotriva invingatoarei dintre Carla Suarez Navarro si Ekaterina Alexandrova. Cu doua zile inainte de debutul in cadrul competitiei, numarul 4 WTA a postat un mesaj ingrijorator pe retelele de socializare si a dat de inteles ca va juca doar daca .

Simona Halep a abandonat meciul din sferturile Rogers Cup dupa un set, din cauza unor probleme medicale

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a abandonat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Toronto, din cauza unor probleme medicale, retragandu-se de pe teren dupa primul set al meciului cu cehoaica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )