Libnet.ro
UNICEF

17:00

Rafael Nadal paseste apasat la debutul la Australian Open: E un start pozitiv

Adevărul Adevărul,
Rafael Nadal paseste apasat la debutul la Australian Open: E un start pozitiv

Liderul mondial Rafael Nadal a castigat net meciul de debut la Australian Open 2020, 6-3, 6-2, 6-0 in fata bolivianului Hugo Dellien 73 ATP). Chiar daca a stat pe teren peste doua ore, ibericul, campion la Melbourne in 2009 si finalistul editiei precedente, s-a declarat multumit de evolutia sa in fata unui adversar care a scris istorie pentru tara sa, fiind primul reprezentant al Boliviei pe tabloul principal la Openul Vesel. continuă pe Adevărul

VIDEO Halep, vedeta zilei pe Twitter: Cele mai spectaculoase imagini de la debutul ei la Australian Open

Simona Halep 3 WTA) a trecut in minimum de seturi de americanca Jennifer Brady 49 WTA), iar Twitter-ul celor de la WTA a tratat partida ca pe un mare eveniment.

Veste buna pentru superstitiosi. Debutul de Australian Open a adus primul semn ca Simona Halep are toate sansele sa triumfe la Antipozi

Simona Halep isi incepe aventura la Australian Open, turneu la care ajungea pana in finala in anul 2018, cand pierdea dramatic, in compania lui Caroline Wozniacki, dupa ce sportiva daneza se folosea de un.

Australian Open: Rafa Nadal, calificare fara emotii in turul secund

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul unu mondial, l-a invins fara probleme in trei seturi, 6-2, .

VIDEO Rafael Nadal, calificare en-fanfare in turul doi: A cedat doar cinci game-uri

Rafael Nadal a facut pasul spre turul doi de la Australian Open dupa un meci in care a pierdut doar cinci game-uri. Ibericul liderul ierarhiei ATP) a trecut, scor 6-2, 6-3, 6-0, de Hugo Dellien Bolivia, 73 ATP).

Cum se poate scrie istorie la Australian Open 2020. Cinci magnifici si recordurile pe care le pot stabili

Australian Open 2020 debuteaza in noaptea de duminica spre luni, iar starurile tenisului au o sansa importanta de a atinge borne importante la Melbourne. Evident, cei care au cele mai mari sanse de a-si trece in cont noi recorduri sunt Big 3 din tenisul masculin, in ordinea actuala din clasamentul mondial - Rafael Nadal, Novak Djokovic si Roger Federer.

Australian Open (m): Doi favoriti au parasit competitia din turul I (Rezultatele zilei)

Turneul de la Melbourne si-a incheiat si a doua zi de concurs, iar surprizele nu au intarziat sa apara. Doi dintre favoritii de pe tabloul masculin au parasit deja intrecerea din runda inaugurala. Felix Auger-Aliassime cap de serie numarul 20) a fost depasit de Ernests Gulbis, in timp ce Jo-Wilfried Tsonga a abandonat in momentul in care era condus cu 2-1 la seturi de Alexei Popyrin. Nu au avut probleme Rafael Nadal, Dominic Thiem, Gael Monfils, Nick Kyrgios si Stan Wawrinka.

Ce scrie pe adidasii Simonei Halep. Detaliul surprins in primul meci de la Australian Open

Pentru Simona Halep debutul la Australian Open-ul de anul acesta a fost unul de bun augur. Sportiva romanca a debutat cu o victorie importanta, in primul tur de la Melbourne. Ce scrie pe adidasii Simonei Halep Dupa vacanta competitionala si cea de iarna Simona a impresionat pe terenul cu zgura de la Melbourne, castigand in .

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: S-a stabilit ora la care Halep va debuta in primul Grand Slam al anului (FOTO)

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open. Organizatorii de la Australian Open au stabilit pentru marti, la ora 10:00, debutul Simonei Halep in primul tur al turneului de la Antipozi.

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: Veste fabuloasa primita de Halep inainte de debutul la primul Grand Slam al anului

Simona Halep a urcat pe locul 3 in clasamentul WTA dat publicitatii, luni, chiar in ziua in care a debutat turneul de Grand Slam de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Victorii fara emotii pentru favorite - Naomi Osaka, Serena Williams si Petra Kvitova, in turul doi la Melbourne

Naomi Osaka, Serena Williams si Petra Kvitova au obtinut victorii lejere la debutul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului din tenisul mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )