Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Rafael Nadal, calificare en-fanfare in turul doi: A cedat doar cinci game-uri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Nadal, calificare en-fanfare in turul doi: A cedat doar cinci game-uri

Rafael Nadal a facut pasul spre turul doi de la Australian Open dupa un meci in care a pierdut doar cinci game-uri. Ibericul liderul ierarhiei ATP) a trecut, scor 6-2, 6-3, 6-0, de Hugo Dellien Bolivia, 73 ATP). continuă pe Hotnews

Australian Open: Rafa Nadal, calificare fara emotii in turul secund

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul unu mondial, l-a invins fara probleme in trei seturi, 6-2, .

VIDEO Declaratia zilei: Rafael Nadal si cel mai important moment din 2019 - Cum si-a motivat zambind ibericul alegerea

A avut un 2019 plin de rezultate foarte bune, dar atunci cand a fost intrebat care a fost cel mai important moment al sezonului trecut, Rafael Nadal a surprins pe toata lumea. Zambind, ibericul si-a motivat imediat raspunsul si a primit aplauze pe Rod Laver Arena.

Rafael Nadal paseste apasat la debutul la Australian Open: E un start pozitiv

Liderul mondial Rafael Nadal a castigat net meciul de debut la Australian Open 2020, 6-3, 6-2, 6-0 in fata bolivianului Hugo Dellien 73 ATP). Chiar daca a stat pe teren peste doua ore, ibericul, campion la Melbourne in 2009 si finalistul editiei precedente, s-a declarat multumit de evolutia sa in fata unui adversar care a scris istorie pentru tara sa, fiind primul reprezentant al Boliviei pe tabloul principal la Openul Vesel.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi - Cu ce jucatoare de mare perspectiva va juca

Sorana Cirstea 74 WTA) s-a calificat, luni, in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra reusind sa o invinga, scor 6-2, 7-65), pe Barbora Strycova Cehia, 34 WTA).

VIDEO Australian Open: Harriet Dart, adversara Simonei Halep in turul doi

Harriet Dart Marea Britanie, 173 WTA), jucatoare venita din calificari, va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea de la Australian Open. Britanica a invins-o in trei seturi pe japoneza Misaki Doi 82 WTA), scor 2-6, 6-4, 7-66), dupa doua ore si 49 de minute.

Australian Open: Pliskova, Svitolina, Bencic si Kerber, in turul doi; Konta, Vondrousova si Anisimova, eliminate (Rezultatele zilei)

Printre jucatoarele care s-au calificat marti in turul al doilea de la Australian Open se gasesc nume importante precum Karolina Pliskova favorita 2), Simona Halep 4), Elina Svitolina 5), Belinda Bencic 6) sau Angelique Kerber 17). De pe lista capilor de serie au mai parasit prematur competitia Johanna Konta 12), Marketa Vondrousova 15, finalista la Roland Garros in 2019), Amanda Anisimova 21) si Anastasija Sevastova 31).

Australian Open: Debut dificil pentru Ashleigh Barty; Naomi Osaka, Serena Williams si Caroline Wozniacki, in turul doi (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty 1 WTA) nu a avut parte de un debut lejer la Australian Open, australianca fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi in confruntarea cu Lesia Tsurenko 120 WTA). Liderul mondial a evitat o mare surpriza, adjudecandu-si urmatoarele doua seturi si obtinand calificarea in turul al doilea 5-7, 6-1, 6-1). Au mai trecut in runda urmatoare jucatoare precum Naomi Osaka, Petra Kvitova, Serena Williams, Petra Martic, Caroline Wozniacki sau Sofia Kenin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )