Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Australian Open: Victorii fara emotii pentru favorite - Naomi Osaka, Serena Williams si Petra Kvitova, in turul doi la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Victorii fara emotii pentru favorite - Naomi Osaka, Serena Williams si Petra Kvitova, in turul doi la Melbourne

Naomi Osaka, Serena Williams si Petra Kvitova au obtinut victorii lejere la debutul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului din tenisul mondial. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut solid - Elvetianul este in turul doi

Fara sa fi jucat vreun meci oficial in acest sezon, Roger Federer nu a lasat deloc sa se vada lipsa meciurilor cu miza, elvetianul reusind sa treaca fara nicio emotie de Steve Johnson in primul tur de la Australian Open 6-3, 6-2, 6-2).

VIDEO Australian Open: Ashleigh Barty, calificare dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi

Ashleigh Barty a avut parte de un meci dificil cu Lesia Tsurenko 120 WTA), ocupanta locului 1 WTA fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a obtine calificarea in turul doi de la Australian Open.

Ora primului meci pentru Simona Halep la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4, Simona Halep va intra in competitia de la Australian Open in cursul zilei de marti.

Novak Djokovici scrie o noua pagina de istorie, la Australian Open. Sarbul a cedat un set, dar a castigat meciul 900 din cariera de profesionist (VIDEO)

Novak Djokovici, al doilea tenismen al lumii, s-a calificat in turul II de la Australian Open, dupa ce l-a batut pe Jan-Lennard Struff, locul 37 ATP, in patru seturi, scor 7-6 6-2 2-6 6-1, la capatul a doua.

Simona Halep, prima declaratie de la Australian Open 2020. A treia tenismena a lumii debuteaza, marti, in compania lui Jennifer Brady (VIDEO)

Australian Open a inceput, astfel ca toate emotiile romanilor sunt indreptate catre Simona Halep, a treia tenismena a lumii, care ajungea pana in marea finala de la Antipozi in 2018, unde pierdea cu Caroline.

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: S-a stabilit ora la care Halep va debuta in primul Grand Slam al anului (FOTO)

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open. Organizatorii de la Australian Open au stabilit pentru marti, la ora 10:00, debutul Simonei Halep in primul tur al turneului de la Antipozi.

Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in turul secund la Australian Open, turneul de Mare Slem gazduit de Melbourne.

Monica Niculescu si-a aflat adversara de la Australian Open

Dupa trei tururi de calificare Monica Niculescu va juca pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )