Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rafael Nadal prefateaza meciul cu Roger Federer: Ma astept sa fie foarte agresiv. Daca fac totul corect, cred ca ii voi pune probleme

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal prefateaza meciul cu Roger Federer: Ma astept sa fie foarte agresiv. Daca fac totul corect, cred ca ii voi pune probleme

Rafael Nadal se afla in semifinalele de la Roland Garros pentru a 12-a oara in cariera un record), iar pentru un loc in ultimul act va trebui sa treaca de marele rival Roger Federer. Campionul en-titre de la Paris a vorbit despre a 39-a intalnire cu Federer, precizand ca se asteapta ca elvetianul sa fie agresiv, sa schimbe ritmul si sa vina la fileu. Daca fac totul corect, cred ca ii voi pune probleme. Daca nu, eu sunt cel care va avea probleme, a declarat spaniolul. continuă pe Hotnews

Roger Federer, despre calificarea in semifinale si sansele pe care le are in fata lui Nadal: Daca vrei sa obtii ceva pe zgura, trebuie sa treci de Rafa

Semifinalele de la Roland Garros vor aduce meciul mult asteptat de fanii tenisului. Roger Federer si Rafael Nadal se vor afla fata in fata pentru a 39-a oara. Elvetianul a vorbit, intr-un interviu pentru L'Equipe, despre calificarea in penultimul act si cum a reusit sa il invinga pe Stan Wawrinka, dar si despre confruntarea cu Regele zgurii: Daca vrei sa obtii ceva pe zgura, trebuie sa treci de Rafa, a spus Federer.

Roland Garros: Roger Federer, semifinala de vis cu Rafael Nadal / Victorie in patru seturi in fata lui Stan Wawrinka

Roger Federer l-a invins pe conationalul sau Stan Wawrinka, scor 7-64), 4-6, 7-65), 6-4, si s-a calificat in semifinalele Roland Garros, unde se va duela pentru un loc in ultimul act cu rivalul Rafael Nadal. Aceasta va fi a 39-a confruntare dintre elvetian si iberic Rafa conduce cu 23-15).

Roland Garros: Faza sferturilor debuteaza marti - Stan Wawrinka vs Roger Federer, primul meci al zilei pe arena Suzanne-Lenglen

Turneul de la Roland Garros a ajuns in faza sferturilor, primele confruntari urmand sa aiba loc marti. Cel mai asteptat meci al zilei, Stan Wawrinka vs Roger Federer va deschide ziua de tenis pe arena Suzanne-Lenglen, de la ora 15:00 ora Romaniei). Tot marti vor evolua Rafael Nadal campionul en-titre) si Sloane Stephens finalista la editia de anul trecut).

Roger Federer, sunetul muzicii, ploaia, calificarea in semifinale si FEDAL-ul care bate la usa

Roger Federer si Stanislas Wawrinka au respectat din plin afisul de cinci stele de pe Lenglen, confruntarea fiind o adevarata propaganda facuta tenisului. Doar ploaia s-a putut impotrivi temporar spectacolului pus in scena de cei doi, insa totul a fost reluat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Fedex a facut pasul spre semifinale dupa un meci de patru seturi: 7-65), 4-6, 7-65), 6-4. Organizatorii de la Roland Garros se pot considera fericiti: vor avea in semifinale FEDAL-ul la care alte turnee doar au visat.

Roland Garros: Rafael Nadal, in semifinale - Campionul en-titre nu i-a dat nicio sansa lui Kei Nishikori (scor 6-1, 6-1, 6-3)

Rafael Nadal 2 ATP) continua cursa de aparare a trofeului de la Roland Garros cu o victorie lejera in fata lui Kei Nishikori 7 ATP), scor 6-1, 6-1, 6-3. Spaniolul s-a impus dupa o ora si 51 de minute, obtinand calificarea in semifinalele Grand Slam-ului de la Paris pentru a 12-a oara in cariera.

VIDEO Roland Garros: Rafael Nadal, in semifinale pentru a 12-a oara - Campionul en-titre nu i-a dat nicio sansa lui Kei Nishikori

Rafael Nadal 2 ATP) continua cursa de aparare a trofeului de la Roland Garros cu o victorie lejera in fata lui Kei Nishikori 7 ATP), scor 6-1, 6-1, 6-3. Spaniolul s-a impus dupa o ora si 51 de minute, obtinand calificarea in semifinalele Grand Slam-ului de la Paris pentru a 12-a oara in cariera.

Roger Federer, dupa ce Thiem a fost scos din sala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams: ii inteleg frustrarea. Cel care este inca in turneu are prioritate

Roger Federer a vorbit despre situatia care l-a deranjat pe Dominic Thiem la Roland Garros, acesta fiind scos din sala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams. Campionul elvetian a declarat ca ii intelege frustrarea lui Thiem, precizand ca cel care se afla inca in turneu are prioritate sa mearga la conferinta de presa.

Roger Federer, implicat in scandalul Serena Williams - Dominic Thiem. De partea cui s-a pozitionat elvetianul

Roger Federer nu a putut evita scandalul iscat de revolta lui Dominic Thiem, care a fost obligat de organizatori sa isi termine conferinta de presa pentru a ii face loc Serenei WIlliams.

Digi Sport: Reactia lui Roger Federer cand a aflat de gestul urat facut de Serena Williams, la Roland Garros

Roger Federer, invingator la Roland Garros in 2009 si lider absolut in privinta turneelor de Grand Slam castigate, a luat atitudine in legatura cu incidentul in urma caruia Dominic Thiem si-a iesit din fire. Serena Williams l-a fortat pe austriac sa isi intrerupa conferinta de presa, nedorind sa mai astepte.

Roger Federer merge ceas la Roland Garros. S-a calificat in sferturile de finala fara sa fi pierdut set

Elvetianul Roger Federer l-a invins, duminica, pe argentinianul Leonardo Mayer, scor 6-2, 6-3, 6-3, dupa un meci care a durat doar o ora si 45 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )