Libnet.ro
UNICEF

16:45

Roland Garros: Rafael Nadal, in semifinale - Campionul en-titre nu i-a dat nicio sansa lui Kei Nishikori (scor 6-1, 6-1, 6-3)

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Rafael Nadal, in semifinale - Campionul en-titre nu i-a dat nicio sansa lui Kei Nishikori (scor 6-1, 6-1, 6-3)

Rafael Nadal 2 ATP) continua cursa de aparare a trofeului de la Roland Garros cu o victorie lejera in fata lui Kei Nishikori 7 ATP), scor 6-1, 6-1, 6-3. Spaniolul s-a impus dupa o ora si 51 de minute, obtinand calificarea in semifinalele Grand Slam-ului de la Paris pentru a 12-a oara in cariera. continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Rafael Nadal, in semifinale pentru a 12-a oara - Campionul en-titre nu i-a dat nicio sansa lui Kei Nishikori

Rafael Nadal 2 ATP) continua cursa de aparare a trofeului de la Roland Garros cu o victorie lejera in fata lui Kei Nishikori 7 ATP), scor 6-1, 6-1, 6-3. Spaniolul s-a impus dupa o ora si 51 de minute, obtinand calificarea in semifinalele Grand Slam-ului de la Paris pentru a 12-a oara in cariera.

Roland Garros: Rafael Nadal, in sferturi dupa o noua victorie in trei seturi

Rafael Nadal s-a calificat in sferturile Grand Slam-ului de la Paris, dupa ce l-a invins pe Juan Ignacio Londero, scor 6-2, 6-3, 6-3, dupa doua ore si 13 minute de joc. in turul urmator, ibericul se va duela cu invingatorul partidei dintre Kei Nishikori 7 ATP) si Benoit Paire 38 ATP).

Nadal il spulbera pe Nishikori, Federer nu se impiedica de Wawrinka, vom avea Fedal in semifinale la Roland Garros!

Rafael Nadal si Roger Federer si-au curatat sferturile lor de tablou si se vor intalni pentru a 39-a oara in ciruitul profesionist de tenis.

Roland Garros: Faza sferturilor debuteaza marti - Stan Wawrinka vs Roger Federer, primul meci al zilei pe arena Suzanne-Lenglen

Turneul de la Roland Garros a ajuns in faza sferturilor, primele confruntari urmand sa aiba loc marti. Cel mai asteptat meci al zilei, Stan Wawrinka vs Roger Federer va deschide ziua de tenis pe arena Suzanne-Lenglen, de la ora 15:00 ora Romaniei). Tot marti vor evolua Rafael Nadal campionul en-titre) si Sloane Stephens finalista la editia de anul trecut).

Roland Garros: Roger Federer, semifinala de vis cu Rafael Nadal / Victorie in patru seturi in fata lui Stan Wawrinka

Roger Federer l-a invins pe conationalul sau Stan Wawrinka, scor 7-64), 4-6, 7-65), 6-4, si s-a calificat in semifinalele Roland Garros, unde se va duela pentru un loc in ultimul act cu rivalul Rafael Nadal. Aceasta va fi a 39-a confruntare dintre elvetian si iberic Rafa conduce cu 23-15).

Intalnirea titanilor in prima semifinala de la Roland Garros

Prima semifinala de la Roland Garros va fi una grandioasa, cu Roger Federer si Rafael Nadal pe afis.

FOTO Ploaia isi face de cap la Roland Garros - Meciurile zilei au fost intrerupte

Meciurile Roger Federer - Stanislas Wawrinka si Rafael Nadal - Kei Nishikori au fost intrerupte din cauza ploii. Organizatorii vor anunta in urmatoarea perioada in functie de starea vremii) cand vor fi reluate cele doua confruntari din sferturile turneului masculin de simplu.

Roland Garros: Marketa Vondrousova s-a calificat in semifinale / Victorie in fata Petrei Martic

Marketa Vondrousova Cehia, 38 WTA) s-a calificat in premiera in semifinalele unui turneu de Grand Slam, dupa ce a trecut de Petra Martic Croatia, 31 WTA), scor 7-61), 7-5, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul, unul foarte disputat, a durat doua ore.

FOTO Tabloul feminin de la Roland Garros si fazele finale - Simona Halep, la nivelul 4

Scris si completat manual, tabloul feminin de simplu de la Roland Garros mai are o singura jucatoare din Romania, Simona Halep. Sportiva noastra va lupta pentru un loc in semifinale cu americanca Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA).

Johanna Konta, prima semifinalista de la Roland Garros

Britanica Johanna Konta a eliminat-o, marti, pe americanca Sloane Stephens pentru un loc in semifinalele turneului de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )