Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roger Federer, implicat in scandalul Serena Williams - Dominic Thiem. De partea cui s-a pozitionat elvetianul

Adevărul Adevărul,
Roger Federer, implicat in scandalul Serena Williams - Dominic Thiem. De partea cui s-a pozitionat elvetianul

Roger Federer nu a putut evita scandalul iscat de revolta lui Dominic Thiem, care a fost obligat de organizatori sa isi termine conferinta de presa pentru a ii face loc Serenei WIlliams. continuă pe Adevărul

Digi Sport: Reactia lui Roger Federer cand a aflat de gestul urat facut de Serena Williams, la Roland Garros

Roger Federer, invingator la Roland Garros in 2009 si lider absolut in privinta turneelor de Grand Slam castigate, a luat atitudine in legatura cu incidentul in urma caruia Dominic Thiem si-a iesit din fire. Serena Williams l-a fortat pe austriac sa isi intrerupa conferinta de presa, nedorind sa mai astepte.

Roger Federer, dupa ce Thiem a fost scos din sala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams: ii inteleg frustrarea. Cel care este inca in turneu are prioritate

Roger Federer a vorbit despre situatia care l-a deranjat pe Dominic Thiem la Roland Garros, acesta fiind scos din sala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams. Campionul elvetian a declarat ca ii intelege frustrarea lui Thiem, precizand ca cel care se afla inca in turneu are prioritate sa mearga la conferinta de presa.

Digisport: Serena Williams a provocat un scandal urias la Roland Garros. Ce dracu? Cred ca e o gluma. Dominic Thiem si-a iesit din minti

Serena Williams a provocat un scandal mai rar intalnit la un Grand Slam. Dupa ce a fost eliminata de Sofia Kenin, in turul 3 de la Roland Garros, americanca urma sa sustina o conferinta de presa in aceeasi sala cu Dominic Thiem.

Dominic Thiem da de pamant cu Serena Williams, dupa ce aceasta a vrut sa-l evacueze in plin interviu: O personalitate urata (VIDEO)

Dominic Thiem i-a oferit o replica acida Serenei Williams, dupa episodul de sambata, atunci cand sportiva americana le-a cerut sa-l dea afara pe austriac din spatiul destinat conferintelor de presa, pentru.

VIDEO Moment controversat la Roland Garros: Dominic Thiem, scos din sala principala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 10 WTA, si tenismenul Dominic Thiem, locul 4 ATP, au fost protagonistii unui moment controversat, sambata, la Roland Garros, o situatie care l-a revoltat pe austriac.

Roland Garros: Dominic Thiem si Alexander Zverev s-au calificat in sferturi; Monfils si Fognini parasesc competitia

Dominic Thiem, finalist anul trecut si favorit nr. 4, s-a calificat in sferturile competitiei de la Roland Garros, dupa ce l-a invins pe spectaculosul Gael Monfils cap de serie nr. 14), scor 6-4, 6-4, 6-2. Mai departe s-a calificat si Alexander Zverev 5), dupa o victorie in fata lui Fabio Fognini 9). Se actualizeaza.

Roger Federer merge ceas la Roland Garros. S-a calificat in sferturile de finala fara sa fi pierdut set

Elvetianul Roger Federer l-a invins, duminica, pe argentinianul Leonardo Mayer, scor 6-2, 6-3, 6-3, dupa un meci care a durat doar o ora si 45 de minute.

Roger Federer, in sferturi la Roland Garros - Precizia care-i scoate din sarite pe adversari

Nu cred ca este usor lucru sa fii adversarul elvetianului, iar Leonardo Mayer a simtit-o pe propria piele - la un moment dat si-a varsat frustrarile pe o minge. Roger Federer patrunde in sferturile de la Roland Garros cu toate panzele sus, fara set pierdut, evolutiile lui de pana acum anuntandu-l drept unul dintre favoriti da, dupa o pauza de patru ani de jucat la Paris). Fedex a cedat opt game-uri 6-2, 6-3, 6-3), iar acum se poate pregati in liniste de un meci cu invingatorul disputei dintre Tsitsipas si Wawrinka.

Un nou record pentru Roger Federer! Elvetianul a atins la Roland Garros o borna impresionanta

Elvetianul Roger Federer a mai stabilit un record uluitor la turneul de la Roland Garros, un Grand Slam pe care l-a castigat o singura data.

Roland Garros (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Kei Nishikori continua competitia; Lucas Pouille si David Goffin, eliminati

Marii favoriti care au evoluat vineri la Roland Garros si-au respectat statutul si au trecut in faza urmatoare a competitiei. Rafael Nadal 2) l-a eliminat pe belgianul David Goffin 26), Roger Federer 3) a trecut in minimum de seturi de norvegianul Casper Ruud, iar Kei Nishikori a castigat un meci maraton de patru ore si 29 de minute cu sarbul Laslo Djere. Francezul Lucas Pouille 22) a parasitGrand Slam-ul parizian in turul al doilea. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de vineri pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )