Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rafila: Urmatoarele doua saptamani, decisive pentru organizarea alegerilor

România Liberă România Liberă,
Rafila: Urmatoarele doua saptamani, decisive pentru organizarea alegerilor

Doctorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, sustine ca urmatoarele doua saptamani de . continuă pe România Liberă

METEO. Vreme instabila in urmatoarele doua saptamani. Prognoza pentru fiecare regiune a tarii, in intervalul 12-25 octombrie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta, luni, ca in intervalul 12-25 octombrie 2020, vremea va fi caracterizata de variatii termice semnificative. Potrivit meteorologilor, in urmatoarele.

RAFILA, DESPRE AMANAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE: Urmatoarele doua saptamani sunt decisive

Urmatoarele doua saptamani de evolutie a infectarilor cu noul coronavirus vor fi decisive in ceea ce priveste oportunitatea organizarii alegerilor parlamentare, a declarat, azi, prof. dr. Alexandru Rafila, conform Agerpres.

Vremea in urmatoarele doua saptamani: Variatii de temperatura si ploi insemnate in majoritatea regiunilor

Urmatoarele doua saptamani vor fi caracterizate de variatii termice semnificative, iar ploile vor fi prezente in majoritatea regiunilor, se mentioneaza in prognoza de specialitate valabila pentru perioada 12 - 25 octombrie, publicata luni de ANM.

Klaus Iohannis: Niciun expert nu mi-a spus ca in martie va fi mai bine decat in decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a pledat din nou marti pentru organizarea alegerilor parlamentare in 6 decembrie si a argumentat ca niciunul dintre expertii cu care s-a consultat nu i-a spus ca Romania va avea o situatie mai buna din punct de vedere al epidemiei de coronavirus in luna martie fata de finalul acestui an.

STUDIU: Un lockdown de doua saptamani, cheia pentru stoparea cresterii alarmante a infectarilor cu COVID-19. Carantina ar trebui instaurata in sezonul rece

Potrivit unor oameni de stiinta din Marea Britanie, un lockdown de doua saptamani instituit fie la sfarsitul acestei luni, fie in perioada sarbatorilor de iarna ar putea fi cheia pentru a stopa cresterea al.

Care este bugetul alocat pentru organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie

In cateva saptamani romanii vor merge din nou la urne. in pofida numarului tot mai mare de infectari cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis au declart ca alegerile.

in Teleorman sunt interzise petrecerile private in urmatoarele doua saptamani

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman a decis ca in urmatoarele 14 zile sa fie int.

Monica Anisie, intrebata daca se inchid scolile din Bucuresti: Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar Peste 8.000 de tablete pentru elevi au stat in depozite doua saptamani

Tabletele cumparate de Ministerul Educatiei nu au ajuns in nicio scoala din Bucuresti, iar ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca peste 8. 000 de tablete au stat blocate intr-un depozit al Inspectoratului Scolar timp de doua saptamani. Ea a sustinut ca joi tabletele vor fi distribuite in toate sectoarele Capitalei. Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar, a spus Monica Anisie.

Ce spune Alexandru Rafila despre amanarea alegerilor parlamentare

Intrebat daca alegerile parlamentare mai pot avea loc pe 6 decembrie in contextul cresterii numarului de infectari cu noul coronavirus, Alexandru Rafila spune ca urmatoarele doua saptamani vor fi hotaratoare.

Propunerea inchiderii scolilor din municipiu Braila pentru doua saptamani a fost respinsa

Inchiderea scolilor in municipiul Braila a fost propusa de seful Inspectoratului Scolar Judetean ISJ), Viorel Botea, in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) inchiderea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )