Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan, atac la PSD: Romanii pierd enorm pentru ca nici macar in criza sanitara unii politicieni nu se pot gandi decat la voturi, putere, interese si legi preferentiale

B1 B1,
Raluca Turcan, atac la PSD: Romanii pierd enorm pentru ca nici macar in criza sanitara unii politicieni nu se pot gandi decat la voturi, putere, interese si legi preferentiale

Vicepremierul Raluca Turcan i-a acuzat pe social-democrati de ipocrizie deoarece dau vina pe Guvernul PNL pentru numarul mare al infectarilor cu coronavirus, cand ei insisi au sabotat efortul comun in lupta cu ep. continuă pe B1

Raluca Turcan acuza PSD de ipocrizie: La primul lockdown ne acuzau ca tinem oamenii inchisi, iar acum ne reproseaza ca am intarziat cu restrictiile

Vicepremierul Raluca Turcan a acuzat sambata PSD de ipocrizie, explicand ca, in timpul primului lockdown, liderii social-democrati atacau Guvernul pe motiv ca tineau oamenii inchisi in case, iar azi reproseaza aceluiasi guvern ca a intarziat prea mult cu adoptarea restrictiilor. Aceasta mai acuza PSD ca e cu gandul doar la voturi si ca liderii sai oricum nu respecta masurile de siguranta.

Raluca Turcan: Nimeni nu l-a chemat pe domnul Ciolacu la guvernare si nici nu o sa-l cheme. PSD a dovedit ca are un comportament irational (VIDEO)

Nimeni nu l-a chemat pe Marcel Ciolacu la guvernare si nici nu il va chema, a spus vicepremierul Raluca Turcan, miercuri, in cadrul emisiunii Talk B1, ca raspuns la declaratia liderului PSD, conform careia.

Raluca Turcan ii acuza de ipocrizie pe liderii PSD

Turcan acuza PSD de dublu discurs si sustine ca social-democrati isi doresc amanarea alegerilor in s.

TURCAN, DESPRE PSD: Sunt cu gandul doar la voturi

Vicepremierul Raluca Turcan ii acuza de ipocrizie pe liderii PSD afirmand ca, dupa ce acestia au criticat masurile adoptate de Guvern in perioada starii de urgenta dispusa la inceputul pandemiei, acestia critica acum executivul pentru ca a intarziat masuri de acelasi tip. Turcan acuza PSD de dublu discurs si sustine ca social-democrati isi doresc amanarea alegerilor in speranta ca PNL va scadea in preferintele electoratului, scrie News.

Raluca Turcan: in momentul de fata, nu actionam pentru redeschiderea scolilor online, intrate pe motiv de extindere a infectiei

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca in momentul de fata, autoritatile nu actioneaza pentru redeschiderea scolilor care desfasoara cursurile online, precizand ca se refera la cele intrate in acest scenariu pe motiv de extindere a infectarilor. Turcan a explicat ca scoala este un mediu sigur, dar la o rata de infectare de peste 3 la mia de locuitori, se considera ca exista pericol in comunitate.

Raluca Turcan: Oamenii sa respecte regulile, altfel noi degeaba venim cu decizii Cum explica vicepremierul propunerea privind inchiderea parcurilor noaptea (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca Guvernul a luat mai multe masuri in ultima vreme, astfel incat sa nu ajungem la carantina. Ea a insistat ca, totusi, degeaba.

Raluca Turcan: Nu cred ca blocarea temporara a activitatilor economice poate sa fie o solutie ca sa scapam de pandemie. Mai bine mergem cu politica publica a pasilor mici (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan nu sustine ideea unei blocari totale a activitatilor in incercarea de a limita raspandirea noului coronavirus. Prezenta miercuri seara in cadrul emisiunii Talk B1, Turcan a sp.

Raluca Turcan, despre o posibila redeschidere a scolilor: Atunci cand esti timp de 14 zile la peste 3 infectari la mia de locuitori, se presupune ca exista un pericol in comunitate (VIDEO)

Miercuri seara, in platoul B1 TV, vicepremierul Raluca Turcan a oferit mai multe detalii despre o posibila redeschidere a scolilor, in contextul pandemiei, dar si despre analizelele privind reluarea graduala a.

Raluca Turcan: Asteptam ca in doua saptamani sa se vada efectele masurilor pe care le luam zilele acestea. Pandemia nu dispare, cresterea infectarilor va exista (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Talk B1 ca autoritatile au prevazut cresterea numarului cazurilor de infectari cu noul coronavirus, iar acum urmaresc efectele.

Raluca Turcan: Primul an de guvernare PNL este poate cel mai dinamic an pe care l-a avut Romania pana acum Cele mai importante masuri ale Executivului in aceste 12 luni

Se implineste astazi un an de guvernare PNL. in acest context, vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca este poate cel mai dinamic an pe care l-a avut Romania pana acum. Totodata, . Ea a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )