Libnet.ro
UNICEF

08:15

RALUCA TURCAN: Avem cea mai puternica motiune din ultimii 30 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Avem cea mai puternica motiune din ultimii 30 de ani

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani Tineti minte - 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani, transmite Agerpres.

Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura. 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru al Romaniei

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan sustine ca motiunea de cenzura depusa de opozitie este cea mia puternica din ultimii 30 de ani si ca ziua de 10 octombrie, in care va avea loc votul din.

RALUCA TURCAN: Avem angajamente ferme din partea multor parlamentari de a vota aceasta motiune

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, spune ca opozitia are angajamente ferme din partea multor parlamentari de a vota aceasta motiune, in afara celor care au semnat deja si crede ca vor fi multe voturi peste 233, numarul minim pentru ca Guvernul sa cada. Turcan spune ca zilele Guvernului sunt numarate.

Banii n-aduc fericirea: Cea mai TANARA MILIARDARA din istorie sufera din dragoste: Iubitul tocmai A PARASIT-O dupa doi ani de relatie! (FOTO)

Are o lume intreaga la picioare, mai putin omul iubit. Kylie Jenner tocmai s-a despartit de Travis Scott, dupa o relatie de doi ani. Se vehiculeaza ca cei doi, parintii unei fetite nascute in 2018, au tot.

Cea mai bizara planeta din Univers e una plina cu pietre pretioase

Se pare ca pietrele pretioase nu sunt atat de rare precum se credea, ci se afla din abundenta dar nu in adancurile planetei noastre, ci in spatiu. Astronomii au descoperit recent o noua.

Romanii cheltuie aproape 1.600 lei in fiecare luna, cea mai mare parte pentru mancare, impozite si contributii

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca veniturile lunare medii ale fiecarui roman au fost, in cel de-al doilea trimestru, de1. 838 lei, din care cheltuiala medie lunara este de 1. 562 leipersoana. Cea mai mare parte din aceasta suma se duce pe mancare si bauturi nealcoolice, respectiv 34,2%, si alte 32,8% pe impozite si contributii.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Marcand un avans de 1,24% in intervalul 23 - 30 septembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o perioada in care indicele financiar a raportat o scadere de 0,31%.

Raluca Turcan: PNL continua negocierile. Zilele acestui guvern sunt numarate. Viorica Dancila va deveni istorie (VIDEO)

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat, joi, la Parlament, dupa citirea textului motiunii de cenzura, ca PNL continua sa negocieze cu alesii si ca dincolo de cele 237 de semnaturi asumate, discutiile au.

Orban da primul nume de ministru al unui guvern PNL dupa motiunea de cenzura: Vom apela la cei mai valorosi membri ai PNL, iar printre acestia se gaseste si Raluca Turcan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Sibiu, ca, daca liberalii vor fi chemati sa formeze Guvernul va apela la cei mai valorosi membri ai partidului, printre care se numara si Raluca Turcan.

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam guvernul, cu siguranta vom apela la Raluca Turcan

In situatia in care PNL va fi chemat sa formeze un eventual nou guvern, atunci partidul va apela la cei mai valorosi membri, printre care si Raluca Turcan, a precizat presedintele PNL, Ludovic Orban, intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )