Libnet.ro
UNICEF

15:30

Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani Tineti minte - 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani Tineti minte - 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

RALUCA TURCAN: Avem cea mai puternica motiune din ultimii 30 de ani

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura. 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru al Romaniei

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan sustine ca motiunea de cenzura depusa de opozitie este cea mia puternica din ultimii 30 de ani si ca ziua de 10 octombrie, in care va avea loc votul din.

Raluca Turcan: PNL continua negocierile. Zilele acestui guvern sunt numarate. Viorica Dancila va deveni istorie (VIDEO)

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat, joi, la Parlament, dupa citirea textului motiunii de cenzura, ca PNL continua sa negocieze cu alesii si ca dincolo de cele 237 de semnaturi asumate, discutiile au.

RALUCA TURCAN: Avem angajamente ferme din partea multor parlamentari de a vota aceasta motiune

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, spune ca opozitia are angajamente ferme din partea multor parlamentari de a vota aceasta motiune, in afara celor care au semnat deja si crede ca vor fi multe voturi peste 233, numarul minim pentru ca Guvernul sa cada. Turcan spune ca zilele Guvernului sunt numarate.

Orban da primul nume de ministru al unui guvern PNL dupa motiunea de cenzura: Vom apela la cei mai valorosi membri ai PNL, iar printre acestia se gaseste si Raluca Turcan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Sibiu, ca, daca liberalii vor fi chemati sa formeze Guvernul va apela la cei mai valorosi membri ai partidului, printre care se numara si Raluca Turcan.

PNL continua negocierile pentru motiunea de cenzura. Raluca Turcan: Vor fi mult peste 233 de voturi

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat joi ca Opozitia va avea, la motiunea de cenzura, mult peste 233 de voturi, iar negocierile cu parlamentarii pentru sustinerea motiunii sunt.

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam guvernul, cu siguranta vom apela la Raluca Turcan

In situatia in care PNL va fi chemat sa formeze un eventual nou guvern, atunci partidul va apela la cei mai valorosi membri, printre care si Raluca Turcan, a precizat presedintele PNL, Ludovic Orban, intr-o.

Raluca Turcan: PSD se comporta abuziv, exact ca Liviu Dragnea. Apeleaza la tertipuri de tip infractional (VIDEO)

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca PSD recurge la tertipuri de tip infractional si se comporta abuziv, exact ca Liviu Dragnea, referindu-se la faptul ca, la propunerea social-democratului.

Mihai Fifor atac furibund dupa ce a citit textul motiunii de cenzura: Cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat!

Mihai Fifor a venit cu un atac dur miercuri, pe contul personal de Facebook, dupa ce a citit textul motiunii de cenzura. Acesta sustine ca in cuprinsul acesteia a descoperit cea mai mare densitate de.

MIHAI FIFOR: Textul motiunii - cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat

Secretarrul general al PSD, Mihai Fifor, considera ca motiunea de cenzura propusa de opozitie contine cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat, ironizand formula de guvernare care se prefigureaza in cazul in care Guvernul ar cadea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )