Libnet.ro
UNICEF

12:30

Raluca Turcan ii cere premierului Dancila sa-si inainteze demisia sau sa vina de urgenta in Parlament

B1 B1,
Raluca Turcan ii cere premierului Dancila sa-si inainteze demisia sau sa vina de urgenta in Parlament

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa-si inainteze demisia sau sa vina cu Guvernul pentru vot in Parlament. Demisia Vioricai Dancila,. continuă pe B1

Robert Negoita ii cere premierului Dancila sa demisioneze: Viorica Vasilica, acasa! Ma bucura decizia celor de la ALDE

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, ii cere premierului Viorica Dancila sa demisioneze si saluta decizia ALDE de a iesi de la guvernare. Oare cati oameni trebuie sa iti spuna ca sunt probleme in felul in care guvernezi? Oare cati parteneri trebuie sa te paraseasca? Oare cati romani trebuie sa isi exprime nemultumirea si neincrederea in modul in care se conduce Guvernul, pentru ca actualul Executiv, in frunte cu sefa sa, Viorica Vasilica Dancila, si tot corul Bisericii sustinatorii dansei), sa plece acasa?, a postat Robert Negoita pe pagina de Facebook.

Surse: Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila un nou guvern

Surse politice au declarat pentru Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis va respinge propunerile de ministri facute de Viorica Dancila si ii va cere acesteia sa mearga in Parlament pentru o restructurare a.

Turcan: Dancila sa-si inainteze demisia sau sa vina de urgenta in Parlament

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca premierul Viorica Dancila treb.

Barna cere demisia premierului Dancila, pentru ca a pierdut majoritatea parlamentara Partidele, sa accepte un acord politic pentru organizarea de alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, ii cere premierului Viorica Dancila sa demisioneze, deoarece PSD a pierdut majoritatea parlamentara in urma deciziei ALDE de a iesi de la guvernare. Acesta propune, totodata, tuturor partidelor parlamentare sa accepte un acord politic care sa permita organizarea de alegeri anticipate cat mai repede. in ceea ce-l priveste pe liderul ALDE, Barna spune ca acesta trebuie sa plateasca pentru aceasta guvernare.

RALUCA TURCAN: Singura delimitare autentica de PSD este sustinerea motiunii de cenzura

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, considera ca partidele care vor sa se delimiteze in mod real de PSD trebuie sa sustina motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

Dan Barna (USR-PLUS): Presedintele Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila. Sa-si ia un angajament public ca nu mai da nicio sansa PSD

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, ii solicita presedintelui Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila si sa isi ia un angajament public ca nu.

RALUCA TURCAN: Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114

Comisiile Camerei Deputatilor refuza sa puna in dezbatere OUG 114, reclama prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, acuzand ca practicile ticaloase ale PSD din vremea lui Liviu Dragnea sunt perfectionate de catre urmasii servili ai acestui demolator al democratiei parlamentare.

PNL acuza PSD ca ca blocheaza votarea OUG 114. Raluca Turcan: Aceasta ordonanta a pus la pamant sectoare vitale din economia romaneasca

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan ii acuza pe PSD-isti cablocheazavotarea OUG 1142018 in plenul de miercuri, ordonanta care a pus la pamant sectoare vitale din economia.

PNL acuza PSD ca blocheaza votarea OUG 114. Raluca Turcan: Aceasta ordonanta a pus la pamant sectoare vitale din economia romaneasca

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan ii acuza pe PSD-isti cablocheazavotarea OUG 1142018 in plenul de miercuri, ordonanta care a pus la pamant sectoare vitale din economia.

Raluca Turcan: Liderii PSD mimeaza activitatea parlamentara si blocheaza dezbaterea OUG 114

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, acuza PSD ca a acceptat de ochii lumii convocarea sesiunii extraordinare si mimeaza activitatea parlamentara in timp ce, de fapt, blocheaza comisiile care urmau sa dezbata marti OUG 1142018, ordonanta care a afectat sectoare vitale din economia romaneasca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )