Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan, despre cadourile facute de Dancila lui Iohannis: Sa le puna in vitrina sufrageriei de la Predeal si sa le contemple ca persoana fizica

B1 B1,
Raluca Turcan, despre cadourile facute de Dancila lui Iohannis: Sa le puna in vitrina sufrageriei de la Predeal si sa le contemple ca persoana fizica

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte PNL, a invitat-o pe Viorica Dancila sa pastreze pentru sine cele trei cadouri facute presedintelui Klaus Iohannis in declaratia de presa sustinuta vineri seara, la Palatul. continuă pe B1

Raluca Turcan, mesaj dur despre cadourile lui Dancila pentru Iohannis. Ce a sfatuit-o sa faca cu darurile

Viorica Dancila a tinut un nou discurs, vineri seara, in cadrul caruia l-a mentionat din nou pe presedintele Klaus Iohannis. Candidata PSD la alegerile prezidentiale a spus ca daca seful statului ar fi fost prezent, i-ar fi oferit trei cadouri: tricolorul Romaniei, Constitutia Romaniei si Biblia. Candidata PSD la alegerile prezidentiale a vrut sa termine .

Raluca Turcan, versiunea liberala a Vioricai Dancila

Vicepremierul Raluca Turcan a comis-o in stilul Vioricai Dancila. Liberala s-a exprimat intr-o manie.

Sinteza zilei. Gafa monumentala facuta de Raluca Turcan

Nu a fost o zi buna pentru Raluca Turcan. Mai intai sefa PNL Sibiu a inventat un cuvant nou in limba romana, propagheaza, in timpul unui atac la adresa PSD si a postasilor despre care a afirmat ca ar.

RALUCA TURCAN: Pentru cresterea salariului minim exista calcule si cu alti indicatori decat productivitatea muncii si inflatia

Formulele luate in considerare de Guvern pentru calcularea nivelului pana la care sa creasca salariul minim includ si alti indicatori decat productivitatea muncii si rata inflatiei, a declarat, miercuri, viceprim-ministrul Raluca Turcan, transmite Agerpres.

Vicepremierul integrator explica pas cu pas ce rol are in Guvernul Orban, in direct pe B1 TV. Raluca Turcan: Spre exemplu, Educatia se confrunta cu o rata record a abandonului scolar (VIDEO)

Raluca Turcan a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca portofoliul de vicepremier presupune creionarea unei imagini de ansamblu in eforturile de implementare a masurilor guvernamentale. Ideea de.

Raluca Turcan: Proiectul de buget de stat ar putea fi gata la jumatatea lunii decembrie

Raluca Turcan a anuntat, miercuri, ca pana la finalul lunii decembrie va fi finalizat proiectul de buget de stat si va fi depus in Parlament. Vicepremierul a sustinut ca Guvernul incearca adoptarea unui buget de dezvoltare pentru anul 2020, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere.

Digi 24: CTP, despre dezbaterea Vioricai Dancila: O femeie demna nu agata un barbat

Staff-ul de campanie a apludat-o pe Viorica Dancila mortacios, vineri seara, iar Dancila s-a acoperit de ridicol, spune Cristian Tudor Popescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )