Libnet.ro
UNICEF

19:30

Raluca Turcan, despre investirea Guvernului Orban II: Nu vom participa la vot. Cred ca in Parlament ministrii vor avea o buna ocazie sa vorbeasca despre ce au facut pe domeniile lor

B1 B1,
Raluca Turcan, despre investirea Guvernului Orban II: Nu vom participa la vot. Cred ca in Parlament ministrii vor avea o buna ocazie sa vorbeasca despre ce au facut pe domeniile lor

Vicepremierul demis Raluca Turcan a declarat ca alesii liberali se vor abtine la votul pentru investirea Guvernului Orban II. Aceasta a sustinut ca momentul din Parlament va fi folosit de ministrii. continuă pe B1

PSD ia in calcul sa nu participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat, marti, ca PSD ia in calcul sa nu participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II, pana la raspunsul CCR privind desemnarea lui Ludovic Orban.

Dan Barna: Daca PSD va forta investirea Guvernului Orban II, principalul obiectiv va fi alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, ca a convenit cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca, daca PSD va forta investirea Cabinetului si nu se va ajunge la alegeri anticipate, principalul obiectiv al guvernului Orban II sa fie alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, potrivit Agerpres.

Raluca Turcan, despre votul de investitura a noului Guvern: Nu vom vota impotriva, ci nu vom participa la vot

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca PNL nu va vota impotriva Guvernul Orban II, ci nu va participa la vot. Nu dorim sa intram in cei 233 care trebuie stransi pentru a investi acest Guvern tocmai pentru ca am declarat, cat se poate de sincer, nu putem ajunge altfel la alegerile anticipate, a spus Turcan.

Alegerile anticipate - de la un scenariu fantezist, la unul tot mai probabil: Pro Romania NU voteaza Guvernul Orban II

Parlamentarii nu vor vota pentru investirea Guvernului Orban II, a anuntat Biroul Executiv al formatiunii citat de news. ro, intr-un gest ce pare sa impinga si mai tare situatia politica spre declansarea.

Raluca Turcan, despre data la care ar putea avea loc alegerile anticipate: Potrivit Constitutiei, in momentul de fata, termenul limita ar fi 28 iunie

Vicepremierul demis Raluca Turcan a declarat ca, in acest moment, termenul limita pentru organizarea alegerilor anticipate ar fi 28 iunie. Pe Constitutie, in momentul de fata, termenul limita pana la.

incepand de azi, naveta elevilor cu trenul nu va mai fi decontata din cauza ordonantei Guvernului Orban

Scurt pe doi, citind OUG 152020 pe care Guvernul Orban a adoptat-o la ceas de seara martea trecuta ca sa modifice Legea educatiei, publicata abia azi in Monitorul Oficial, putem spune fara exagerare ca au nenorocit naveta elevilor. Cine? Premierul Orban si toti cei care au contrasemnat ordonanta: Raluca Turcan, Monica Anisie, Ion Stefan, Florin Citu si Lucian Bode.

Raluca Turcan explica de ce Guvernul a retras mai multe ordonante: A fost solutia sa nu ajungem la blocaj

Vicepremierul Raluca Turcan a explicat care au fost motivele care au stat la baza retragerii a 5 dintre cele 25 de ordonante de urgenta date de Guvernul Orban inainte de a fi demis prin motiune de cenzura. Turcan a spus ca ar fi putut aparea un blocaj deoarece dupa aceste ordonante ar fi trebuit ca Guvernul sa mai dea altele, or in acest moment nu poate face acest lucru, fiind un Guvern interimar.

Raluca Turcan, program de zeci de milioane de euro pentru elevi, din bani europeni: Tintim imbunatatirea calitatii vietii copiilor aflati in situatii de risc de abandon scolar

Raluca Turcan a declarat ca Guvernul Orban va lansa in dezbatere publica un proiect de 20 de milioane de euro, care sa ajute elevii ce provin din familii dezavantajate, scopul fiind de a reduce riscul de abandon scolar.

Ludovic Orban a anuntat data la care se va vota pentru investirea Guvernului

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca audierile ministrilor vor avea loc saptamana viitoare, iar votul pentru investirea Guvernului se va desfasura pe 24 februarie.

RALUCA TURCAN: Guvernul va aloca 20 de milioane de euro pentru un nou program-pilot

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul va aloca 20 de milioane de euro pentru un nou program-pilot Scoala dupa Scoala, incepand din septembrie 2020. Programul este destinat elevilor care provin din zone defavorizate si din familii dezavantajate, care vor beneficia de de o finantare de 200 de lei pentru programe de tipul After-School.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )