Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raluca Turcan, despre organizarea targurilor de Craciun in plina pandemie: Sa te ambitionezi sa faci asta este ca si cum i-ai arunca pe romani in ghearele mortii

B1 B1,
Raluca Turcan, despre organizarea targurilor de Craciun in plina pandemie: Sa te ambitionezi sa faci asta este ca si cum i-ai arunca pe romani in ghearele mortii

Vicepremierul Raluca Turcan critica initiativa unor primari de orase care, in ciuda pandemiei de coronavirus vor sa organizeze si in acest an targuri de Craciun. Este ca si cum i-ai arunca pe romani. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre organizarea targurilor de Craciun:Imposibila si inoportuna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca targurile de Craciun nu se pot organiza anul acesta:Dupa parerea mea, organizarea unui targ de Craciun in plina pandemie, cand avem totusi inca aproape 10. 000 de cazuri noi in fiecare zi, mi se pare imposibila si inoportuna.

Vicepremierul Raluca Turcan, despre noi ajutoare pentru industria culturala: Schema functioneaza sub forma de granturi si vine sa completeze masurile pe care le-am luat deja (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, miercuri, o schema de ajutor de stat pentru industria culturala, care functioneaza sub forma de granturi, iar un memorandum in acest sens va fi prezentat in sedinta.

Raluca Turcan, despre victoria Maiei Sandu: Republica Moldova face un pas mare spre Europa

Raluca Turcan a declarat ca Republica Moldova face unpas mare spre Europa prin alegerea Maiei Sandu presedinte al acestei tari. Totodata, aceasta a mentionat ca Romania va sprijini in continuare.

Raluca Turcan: Sa te ambitionezi sa faci targ de Craciun acum, in plina pandemie, este ca si cum i-ai arunca pe romani in ghearele mortii

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca nu este oportuna organizarea unor targuri de Craciun avand in vedere actuala criza sanitara. Sa te ambitionezi sa faci targ de Craciun acum, in plina pandemie, este ca si cum i-ai arunca pe romani in ghearele mortii, considera Turcan.

Klaus Iohannis, dupa ce Olguta Vasilescu a inceput pregatirile de Craciun, la Craiova: Organizarea unui targ in plina pandemie mi se pare imposibila si inoportuna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis dezaproba intentia primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, de a organiza un targ de Craciun, desi municipiul se afla in scenariul rosu ca urmare a cresterii numarului de.

Raluca Turcan: incepand din 6 decembrie putem intra intr-o epoca a dezvoltarii si sa insanatosim sisteme publice importante. Educatia va sta la baza dezvoltarii Romaniei (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a vorbit despre inceputul unei perioade de dezvoltare si despre insanatosirea sistemelor publice importante dupa alegerile din 6 decembrie. in discursul sau de la lansarea.

Raluca Turcan: Scoala online i-a schimbat comportamentul copilului meu. A devenit mai introvertit, mai putin comunicativ si inclusiv mai indreptat spre leneveala (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre neajunsurile invatamantului online, precizand ca, in calitate de mama a observat ca propriul copil a devenit.

RALUCA TURCAN: Prin alegerea Maiei Sandu, Republica Moldova face un pas mare spre Europa

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Republica Moldova face un pas mare spre Europa prin alegerea Maiei Sandu presedinte al acestei tari si subliniaza ca Romania va sprijini in continuare autoritatile de la Chisinau.

Ce i-ar spune Raluca Turcan unui medic roman plecat in strainatate, pentru a-l convinge sa revina in tara (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca daca ar avea in fata un medic roman plecat sa profeseze in strainatate, ar incerca sa-l convinga sa se intoarca in tara, vorbind.

Raluca Turcan: in urmatorii ani, vom canaliza 7,2 miliarde de euro pentru sanatate. Sunt bani pentru investitii, digitalizare, aparatura medicala, servicii medicale

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca in urmatorii sase ani, Romania va avea la dispozitie, pentru sistemul de sanatate 7,2 miliarde de eu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )