Libnet.ro
UNICEF

06:15

Klaus Iohannis, dupa ce Olguta Vasilescu a inceput pregatirile de Craciun, la Craiova: Organizarea unui targ in plina pandemie mi se pare imposibila si inoportuna (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa ce Olguta Vasilescu a inceput pregatirile de Craciun, la Craiova: Organizarea unui targ in plina pandemie mi se pare imposibila si inoportuna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis dezaproba intentia primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, de a organiza un targ de Craciun, desi municipiul se afla in scenariul rosu ca urmare a cresterii numarului de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre organizarea targurilor de Craciun:Imposibila si inoportuna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca targurile de Craciun nu se pot organiza anul acesta:Dupa parerea mea, organizarea unui targ de Craciun in plina pandemie, cand avem totusi inca aproape 10. 000 de cazuri noi in fiecare zi, mi se pare imposibila si inoportuna.

Ce avere are Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei

Lia Olguta Vasilescu, membra a Partidului Social Democrat PSD),are in varsta de 45 de ani si detine in prezent functia de primar al Craiovei. Ea a detinut functia de ministru al Muncii si Justitiei So.

Biografia Liei Olguta Vasilescu. Aceasta are un copil cu Ovidiu Wlassopol

Lia Olguta Vasilescu, in varsta de 45 de ani, este o politiciana romana, membra a Partidului Social Democrat PSD). in prezent este casatorita cu Iulian Claudiu Manda si are un copil dintr-un mariaj.

Ce scrie in CV-ul Liei Olguta Vasilescu. Traseul primarului din Craiova, de la Vadim Tudor, la Liviu Dragnea

Trecutul nu-i da pace PSD-istei Lia Olguta Vasilescu. Actualul primar al municipiului Craiova are un traseu interesant in politica mioritica. Trecuta prin partidul lui Vadim Tudor si ajunsa mai apoi mana.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va depasi aceasta criza sanitara si sunt optimist pentru ca deja incepem sa vedem efectele masurilor luate

Romania va depasi aceasta criza sanitara si efectele masurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus incep deja sa se vada, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut insa apel la respectarea in continuare a regulilor stabilite de autoritati. in situatia actuala, marile petreceri de revelion sau organizarea de targuri de Craciun, spre exemplu, sunt imposibile si inoportune, dar Craciunul vine si asa, a comentat seful statului.

Klaus Iohannis: Autoritatile locale PSD-iste au aplicat masurile anti-COVID dupa ureche Marcel Ciolacu: Uita-te pe harta, Iohannis, si lasa alegerile, ca le vei pierde!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD este vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt deoarece in multii ani in care a fost la guvernare la nivel central si local aproape a adus in.

Klaus Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Presedintele Klaus Iohannis sustine la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, dupa sedinta de evaluare si prezentare a masurilor anti-Covid la care au participat premierul, ministrii Apararii, al Sanatatii, seful DSU, dar si Alexandru Rafila.

Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala la Chisinau dupa ce Maia Sandu va prelua mandatul de presedinte al Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a discutat la telefon, in aceasta dimineata, cu Maia Sandu. Seful statului a felicitat-o pe lidera proeuropeana pentru victoria in alagerile din Republica Moldova si a precizat ca la.

Klaus Iohannis, noua reactie dupa tragedia din Neamt: Acest incident ne arata de ce este necesara o reforma a sistemului de sanatate din Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut noi declaratii dupa incendiul de la ATI Piatra-Neamt, in care au murit 10 oameni. Seful statului a subliniat ca e mai necesara ca oricand reformarea sistemului de sanatate.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa incendiul tragic de la Piatra - Neamt: Sunt profund indurerat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra - Neamt: Tragedia care a avut loc la Spitalul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3843 seconds )