Libnet.ro
UNICEF

09:30

Raluca Turcan: Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan: Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat miercuri ca Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe legile pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si a presedintilor de Consilii Judetene dintre consilieri, din cauza faptului ca PSD tergiverseaza adoptarea unor proiecte importante si urgente. continuă pe Hotnews

Guvernul si-ar putea asuma raspunderea si pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce spune Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca PSD continua sa deturneze rolul Parlamentului si tergiverseaza adoptarea proiectelor importante si urgente, de aceea asumarea raspunderii este singura solutie pentru rezolvarea urgentelor. in acest context, Turcan sustine ca este posibil ca Guvernul sa-si asume raspunderea si pentru proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi.

Raluca Turcan anunta ca Guvernul nu va fi blocat, indiferent de decizia Parlamentului

Incercarea parlamentarilor de a bloca activitatea guvernului frizeaza lipsa de responsabilitate, sustine Raluca Turcan PNL).

Turcan: Guvernul va munci toata luna ianuarie si va da ordonante de urgenta daca situatia nu se corecteaza

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca acele persoane care si imagineaza ca, prin respingerea legii de abilitare a guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare, va bloca guvernul sa lucreze se insala. Daca votul de astazi din Comisia Juridica si cea de Buget nu va fi corectat maine, in plenul Camerei Deputatilor, guvernul Orban va fi fortat in luna ianuarie sa adopte ordonante de urgenta, adauga Turcan.

Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in vacanta parlamentara, respinsa in comisii Turcan: Guvernul va fi fortat sa adopte OUG si sa convoace Parlamentul in sesiune extraordinara

Comisiile juridica si de buget ale Camerei Deputatilor au dat aviz negativ legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in timpul vacantei parlamentare, actul normativ urmand a fi trimis plenului. Vicepremierul Raluca Turcan a comentat ca incercarea de a bloca activitatea executivului frizeaza lipsa de responsabilitate sau necunoasterea Constitutiei, iar Guvernul va fi fortat sa sa emita OUG-uri si sa convoace sesiune extraordinara.

Dupa majorarea alocatiilor pentru copii de catre PNL, PSD vine cu un proiect asemanator. Raluca Turcan: Poate duce la sistarea fondurilor UE, cresterea inflatiei, scaderea puterii de cumparare

UPDATE:Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor:Legea ajunge la presedintele Klaus Iohannis. Vicepremierul Raluca Turcan atrage atentia ca legea PSD privind dublarea.

Guvernul, pregatit sa isi asume raspunderea pe legea bugetului de stat

Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru convocarea plenului celor doua Camere ale Parlamentului este 23 decembrie Premierul Ludovic Orban a primit, ieri, acordul Biroului Politic National al PNL pentru asumarea raspunderii guvernului pe legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul din 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 de.

Fifor, avertisment dur dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe Buget

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a criticat decizia Guvernului Orban de a-si asuma raspunderea pe Legea bugetului de stat pe 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )