Libnet.ro
UNICEF

15:00

Guvernul si-ar putea asuma raspunderea si pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce spune Raluca Turcan

Adevărul Adevărul,
Guvernul si-ar putea asuma raspunderea si pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce spune Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca PSD continua sa deturneze rolul Parlamentului si tergiverseaza adoptarea proiectelor importante si urgente, de aceea asumarea raspunderii este singura solutie pentru rezolvarea urgentelor. in acest context, Turcan sustine ca este posibil ca Guvernul sa-si asume raspunderea si pentru proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi. continuă pe Adevărul

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a declarat luni vicepresedintele Gabriel Zetea. in cazul in care Executivul isi asuma raspunderea pentru bugetul pe 2020, PSD se va limita la a contesta actul la Curtea Constitutionala.

Presada va propune conducerii USR retragerea sprijinului pentru Guvernul Orban daca nu ia masuri saptamana aceasta pentru alegerea primarilor in doua tururi

Senatorul USR Florina Presada a anuntat ca va cere conducerii Uniunii retragerea sprijinului pentru actualul Executiv daca acesta nu ia masuri in aceasta saptamana pentru alegerea primarilor in doua tururi si eliminarea pensiilor speciale pentru edili.

PSD IASI, DESPRE PROIECTUL DE BUGET: Guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie

Filiala ieseana a PSD sustine ca guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie, social-democratii ieseni precizand ca, potrivit proiectului de buget, anul viitor investitiile autoritatilor locale vor fi blocate.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul din 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 de.

Orban: Cea mai buna varianta pentru alegerea primarilor in doua tururi este dezbaterea parlamentara Ce mesaj are pentru USR

Varianta cea mai buna pentru trecerea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin este dezbaterea parlamentara, dar nu sunt excluse total nici asumarea raspunderii Guvernului sau o ordonanta de urgenta, spune premierul Ludovic Orban. El le transmite celor din USR, care l-au somat ca saptamana viitoare sa vina cu o masura clara ca daca iau alta decizie legata de sprijinirea Guvernului este problema lor.

PSD Iasi, despre proiectul de buget: Guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie

Filiala ieseana a PSD sustine ca guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie, social-democratii ieseni precizand ca, potrivit proiectului de buget, anul viitor investitiile autoritatilor locale vor fi blocate.

Raluca Turcan: Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat miercuri ca Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe legile pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si a presedintilor de Consilii Judetene dintre consilieri, din cauza faptului ca PSD tergiverseaza adoptarea unor proiecte importante si urgente.

UPDATE Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 decembrie. Anuntul oficial a fost facut de premierul Ludovic Orban la finalul sedintei conducerii PNL.

Angajatii Consiliului Concurentei si Curtii de Conturi vor primi spor de 25% din salariul minim pentru conditii de munca vatamatoare- prevederi din legea pe care Guvernul isi asuma raspunderea

Pentru conditii de munca vatamatoare, personalului Consiliului Concurentei i se acorda un spor de 25% din salariul de baza minim brut- pe tara garantat in plata in vigoare, corespunzator cu timpul efectiv lucrat in aceste conditii, se arata in proiectul de lege asupra privind unele masuri fiscal-bugetare, asupra caruia Guvernul Orban isi va asuma raspunderea. Aceeasi prevedere este valabila si in cazul angajatilor Curtii de Conturi.

Guvernul isi asuma raspunderea pe buget, pe 23 decembrie: Ingheata indemnizatiile demnitarilor si reduce subventia pentru partide

Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea bugetului pentru 2020. Cabinetul Orban va veni cu asumarea in Parlament pe 23 decembrie, a precizat premierul, potrivit Ziare. com .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )