Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ramasitele unui barbat din Florida disparut din 1997, descoperite cu Google Earth

România Liberă România Liberă,
Ramasitele unui barbat din Florida disparut din 1997, descoperite cu Google Earth

Trupul unui barbat din Florida dat disparut in urma cu 22 de ani a fost gasit intr-un helesteu dupa . continuă pe România Liberă

Cum au fost descoperite ramasitele unui barbat disparut de 22 de ani cu ajutorul Google Maps

Ramasitele unui barbat care a disparut acum doua decenii, in Florida, au fost descoperite intr-o masina scufundata intr-un lac, vizibila pe Google Maps, scrie BBC News.

Trupul unui barbat disparut in urma cu aproape 22 de ani, gasit cu Google Earth

Trupul unui barbat dat disparut in urma cu aproape 22 de ani a fost gasit cu ajutorul Google Earth. Masina victimei, scufundata intr-un lac, a fost sesizata intamplator de un localnic in timp ce folosea a.

Cadavrul unui barbat gasit pe marginea drumului. Primele concluzii ale politistilor

Cadavrul unui barbat de 52 de ani a fost gasit joi seara, pe Drumul Comunal 77, ce traverseaza localitatea salajeana Seredeiu. Macabra descoperire a fost semnalata prin apel la 112, la fata locului deplasandu-se mai multi politisti.

Interventie contra cronomentru a pompierilor din Prahova pentru salvarea unui barbat cazut intr-un canal de irigatii

Pompierii militari au fost solicitati sa intervina in comuna prahoveana Valea Calugareasca pentru a salva un barbat care cazuse intr-un canal de irigatii.

Un barbat din Vaslui a fost arestat pentru proxenetism

Un barbat de 44 de ani din Barlad a fost arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de proxenetism. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Barlad au reusit probarea activitatii.

Antonia, PRINSA iN FAPT, cu un ALT BARBAT din showbiz! Au facut-o pe ascuns! Imagini de infarct pentru ALEX VELEA (FOTO)

Antonia si Smiley au fost surprinsi impreuna,in absenta lui Alex Velea. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Smiley a postat pe o.

Fratele si tatal unui primar din Vaslui au un magazin ce le merge de minune. Doi adolescenti insa au venit pusi pe scandal, iar atunci cei doi au vrut sa le aplice o corectie. Incidentul a luat o intorsatura cu totul neasteptata!

Tatal si fratele primarului comunei Botesti au ajuns la spital, duminica seara, dupa ce au primit o bataie sora cu moartea de la doi pustani din comuna. Totul a pornit dupa ce agresorii au venit la magazinul pe.

Un copil a cazut de la etajul trei al unui bloc din Bistrita. Parintii se aflau in casa

Un copil in varsta de cinci ani din municipiul Bistrita a supravietuit, luni dupa-masa, unei caderi de la etajul al treilea al blocului in care locuia, fara sa sufere leziuni care sa ii puna viata in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )