Libnet.ro
UNICEF

17:45

Viorica Dancila, anunt despre spitalele regionale: Noul Guvern are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt despre spitalele regionale: Noul Guvern are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre

Premierul demis Viorica Dancila i-a multumit luni, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru modul in care a actionat in cazul spitalelor regionale, precizand ca noul Guvern. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt important privind cresterea salariului minim la 2.262 de lei

Majorarea cu 100 de lei a salariului minim ar putea ramane in sarcina viitorului guvern. Proiectul de act normativ prevedemajorarea salariului minim brut la 2. 262 de lei pentru studii medii si 2. 620 de lei.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila paseaza responsabilitatea catre viitorul Guvern: Are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre pentru noi spitale la Iasi, Cluj-Napoca si Craiova (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca viitorul Guvern are totul pregatit pentru construirea de noi spitale la Iasi, Cluj-Napoca si Craiova. Au actionat cu consecventa pentru a ajunge astazi sa avem pregatit.

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Decizia radicala luata de Viorica Dancila dupa ce Orban a devenit noul premier

Decizia radicala luata de Viorica Dancila dupa ce Orban a devenit noul premier.

VIORICA DANCILA: Discutam cresterea salariului minim incepand de anul viitor la 2.262 de lei

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca in cadrul acesteia va fi discutata cresterea salariului minim, incepand de anul viitor, la 2. 262 de lei, iar pentru cei cu studii superioare la 2. 620 de lei pe luna.

Viorica Dancila: Guvernul Orban propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, dupa ce Guvernul Orban a primit votul de investitura in Parlament: Astazi este o zi neagra pentru democratie (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila a declarat, luni seara, dupa ce cabinetul Orban a primit votul de investitura in Parlament, ca aceasta este o zi neagra pentru democratie. Am vazut astazi in.

Viorica Dancila, inaintea votului de investitura: Presedintele Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria, a afirmat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, premierul demis Viorica Dancila, care a precizat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )