Libnet.ro
UNICEF

12:30

Raport: Armele din Statele Unite sunt folosite la comiterea crimelor la fiecare jumatate de ora in Americi si in Canada

Hotnews Hotnews,
 Raport: Armele din Statele Unite sunt folosite la comiterea crimelor la fiecare jumatate de ora in Americi si in Canada

Armele achizitionate in Statele Unite ale Americii sunt folosite pentru a comite crime la aproximativ fiecare 31 de minute in Mexic, Canada, America Centrala si in Caraibe, a spus vineri un grup american de politici de stanga, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Avertisment dur din partea CIA: Rusia se va implica si in acest an pentru influentarea alegerilor din Statele Unite

Dupa scandalul privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 din Statele Unite, directorul CIA, Mike Pompeo, avertizeaza asuprea unei noi incercari de influentare si a alegerilor din.

Apple are probleme cu justitia din Statele Unite ale Americii

Departamentul american al Justitiei si Comisia pentru Siguranta Comerciala din SUA verifica daca fir.

Coreea de Nord acuza Statele Unite ca incalca flagrant drepturile omului

Coreea de Nord a acuzat Statele Unite ale Americii ca incalca flagrant drepturile omului intr-un raport difuzat miercuri in limba engleza de agentia oficiala nord-coreeana de presa KCNA exact in timp ce liderul Casei Albe, Donald Trump, isi sustinea discursul cu privire la Starea Uniunii, in care a condamnat Coreea de Nord, releva agentia Belga.

Maradona nu a primit viza pentru Statele Unite ale Americii, pentru ca l-a insultat pe presedintele Donald Trump

Maradona nu a primit viza pentru Statele Unite ale Americii, pentru ca l-a insultat pe presedintele Donald Trump, scrie Le Figaro. Fostul international argentinian ar fi spus despre presedintele american ca.

Statele Unite, acuzate ca vaneaza rusi in intreaga lume

Ministerul rus de Externe a emis, vineri, o avertizare de calatorie in care le recomanda cetatenilor rusi sa se gandeasca de doua ori inainte de a calatori in strainatate, acuzand Statele Unite ca urmaresc arestarea lor, relateaza Reuters.

Trump a declasificat nota confidentiala in care FBI este acuzata de abuzuri in ancheta cu privire la implicarea Rusiei in ultimele alegeri din SUA

Donald Trump a declasificat nota confidentiala in care republicanul Devin Nunes denunta FBI pentru punerea sub ascultare a unui apropiat al presedintelui american luat in vizorul anchetei cu privire la implicarea rusilor in ultimul scrutin prezidential din Statele Unite.

Rex Tillerson avertizeaza tarile din America Latina in privinta riscurilor presupuse de relatiile comerciale cu Rusia si China

Seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, care a plecat intr-un turneu in America Latina, a avertizat tarile din aceasta regiune cu privire la actiunile alarmante ale Rusiei si Chinei in zona si le-a trasnmis ca ar fi mai bine sa coopereze cu Statele Unite.

Raport: Cele mai mari riscuri sunt conflictele posibile cu Uniunea Europeana: unul cauzat de politica fiscala, iar al doilea cauzat de modificarile legilor justitiei

Anticipam o temperare a cresterii economice la 4,6% in 2018 si la 3,5% in 2019 din cauza incertitudinilor fiscale, inaspririi conditiilor monetare reale si a cresterii economice bazate prea mult pe consum in 2017, se arata in raportul trimestrial al Unicredit, transmis marti, investitorilor. Estimam o depasire temporara a limitei superioare a intervalului de variatie al tintei de inflatie pe parcursul anului 2018, fapt care va forta BNR sa inaspreasca conditiile monetare. Pincipalele riscuri sunt fiscale si politice, cele din urma referindu-se la incercarile de a limita independenta justitiei. Romania risca un conflict cu Comisia Europeana pe cele doua subiecte, se mai arata in raport. Vezi atasat documentul citat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )