Libnet.ro
UNICEF

05:15

Raport: Cele mai mari riscuri sunt conflictele posibile cu Uniunea Europeana: unul cauzat de politica fiscala, iar al doilea cauzat de modificarile legilor justitiei

Hotnews Hotnews,
 Raport: Cele mai mari riscuri sunt conflictele posibile cu Uniunea Europeana: unul cauzat de politica fiscala, iar al doilea cauzat de modificarile legilor justitiei

Anticipam o temperare a cresterii economice la 4,6% in 2018 si la 3,5% in 2019 din cauza incertitudinilor fiscale, inaspririi conditiilor monetare reale si a cresterii economice bazate prea mult pe consum in 2017, se arata in raportul trimestrial al Unicredit, transmis marti, investitorilor. Estimam o depasire temporara a limitei superioare a intervalului de variatie al tintei de inflatie pe parcursul anului 2018, fapt care va forta BNR sa inaspreasca conditiile monetare. Pincipalele riscuri sunt fiscale si politice, cele din urma referindu-se la incercarile de a limita independenta justitiei. Romania risca un conflict cu Comisia Europeana pe cele doua subiecte, se mai arata in raport. Vezi atasat documentul citat. continuă pe Hotnews

Jocurile Olimpice de la PyeongChang, cele mai mari din istorie

Competitia olimpica din acest an gazduita de districtul sud-coreean PyeongChang vor fi cele mai mari din istoria Jocurilor Olimpice de iarna.

Tara noastra avea in 2016 una dintre cele mai mari flote de pescuit din UE

In anul 2016, flota de pescuit a Uniunii Europene numara 83. 734 de vase cu o capacitate totala de 1,6 milioane tone insa ponderea ocupata de flota de pescuit a tarii noastre era de doar 0,2%, in conditiile in care numara 147 de vase cu o capacitate combinata de 1. 000 de tone, arata datele publicate astazi de Eurostat.

Investitii de 25 miliarde de euro la nivel european in startup-urile din tehnologie, in 2017. Cele mai atractive domenii GRAFIC

Startup-urile europene din tehnologie au primit, anul trecut, investitii de peste 25 miliarde de euro, in peste 3. 400 de tranzactii, arata datele unui raport realizat de Tech. eu. Marea Britanie ramane pe primul loc in topul tarilor cu cele mai mari finantari acordate firmelor mici aflate la inceput de drum. Iata care au fost domeniile care au atras cei mai multi bani.

Cele mai frecvente motive pentru care oamenii sunt nefericiti

Un raport recent arata ca romanii sunt cea mai nefericita natie din Uniunea Europeana. Fie ca se concentreaza mai mult pe colectarea lucrurilor materiale si pierd valorile umane cheie sau fac cu greu fata problemelor financiare, mare parte din modul in care ne raportam la viata tine de modul de gandire al fiecaruia.

Cat de bune sunt portocalele, cele mai bogate fructe in vitamina C. De ce sunt interzise reumaticilor, ce contine coaja

Cele mai populare citrice, portocalele sunt o sursa bogata de potasiu, magneziu, acid folic, fibre si vitamine din complexul B, adica tot ce este necesar pentru ca organismul sa aiba energie. Cu toate acestea, exista cateva categorii de persoane care trebuie sa le evite.

Controversa la Oscar 2018: regizorul filmului cu cele mai multe nominalizari, acuzat de plagiat dupa lucrarea unui laureat Pulitzer

O prima controversa umbreste gala premiilor Oscar 2018, dupa ce Guillermo del Toro, regizorul filmului cu cele mai multe nominalizari, The Shape of Water, este acuzat ca a plagiat scenariul dupa o opera semnata de un castigator al prestigiosului premiu Pulitzer.

Unul dintre cele mai importante ONG-uri dedicate copiilor cu autism isi anunta inchiderea din cauza modificarilor fiscale

Modificarile fiscale care se anunta fac mult mai grea existenta ONG-urilor, carora le va fi mult mai greu sa obtina acea donatie de 2% din impozitul pe venit. Asociatia Micul Print din Bistrita-Nasaud, unul dintre cele mai importante ONG-uri din tara care sprijina copiii cu autism, isi anunta inchiderea tocmai din cauza acestor modificari.

Asa arata un BORDEL! IMAGINI din locul in care MII de oameni isi traiesc CELE MAI ASCUNSE fantezii AMOROASE! (FOTO)

Unul dintre cele mai frecventate bordeluri se afla in Las Vegas. in acest oras, totul este permis, milioane de oameni din intreaga lume vizitand centrul jocurilor de noroc al intregii.

Cele mai poluate orase ale lumii. Locurile in care aerul poate fi respirat doar prin masca

Orasele din India, Iran, China si Arabia Saudita se afla pe primele locuri intr-un top al celor mai poluate metropole din lume. Europa nu are niciun oras printre cele mai poluate 20 ale lumii.

Tu cu cine faci afaceri in 2018? Cele mai riscante domenii din economie

Economia romaneasca este precum un mar: apetisant pe dinafara, insa gaunos si cu un gust fad. Stam bine la capitolul crestere economica, insa dincolo de statisticile de pe hartie, sa faci afaceri in Romania reprezinta o provocare plina de tot mai multe obstacole. Keysfin a realizat o radiografie a economiei, privita din prisma riscului de business, iar concluziile sunt alarmante. Exista in Romania lui 2018 un om de afaceri care are face ,business' cu 119 companii dintre care 116 sunt in insolventa. Si nu este singurul care se poate ,,lauda' cu aceasta performanta. In topul realizat de KeysFin mai sunt alti 9 oameni de afaceri care au intre 40 si 100 de firme in insolventa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )