Libnet.ro
UNICEF

21:45

RAPORT Cum va fi piata muncii in 2017 si care sunt domeniile in care se vor face angajari

Adevărul Adevărul,
RAPORT Cum va fi piata muncii in 2017 si care sunt domeniile in care se vor face angajari

Flexibilitatea si capacitatea candidatilor de a se adapta se numara printre cele mai cautate abilitati pe piata muncii in 2017, an in care angajatorii preconizeaza ca vor face majorari de salarii si angajari masive. Asa arata cel mai recent studiu facut de hipo. ro, in cadrul caruia au fost chestionati reprezentantii a 230 de companii mari, mici si mijlocii din toata tara. continuă pe Adevărul

Un PAZNIC angajat la STAT va CASTIGA cat un IT-ist in MEDIUL PRIVAT. Olguta Vasilescu produce rumoare pe piata muncii. Promisiunile ministrului, HALUCINANTE!

Lia Olguta Vasilescu arunca in aer piata muncii. Ministrul a declarat recent ca salariile de la stat de pana in 4000 lei se vor dubla, iar cele peste acest prag vor creste cu 40%. Anuntul a.

Premiera saptamanii: Moonlight, cel mai bun film la gala Oscar 2017, o drama in care sunt evitate cliseele exagerate si se creeaza ceva dureros de viu VIDEO

Moonlight, desemnat Cel mai bun film al anului la gala premiilor Oscar 2017, are astazi, 10 martie, premiera in cinematografele din Romania, distribuit de Transilvania Film, si va recomandam sa nu-l ratati.

Bucurestiul Gabrielei Firea, in urma Clujului lui Emil Boc: Care sunt cele opt mari orase au nevoie de investitii in transport public

Primaria Cluj-Napoca se conformeaza avertismentului Bancii Mondiale, alocand sume substantiale din bugetul pe 2017 pentru achizitia de tramvaie si autobuze moderne.

Gaz Metan, prima victorie din 2017. Mediesenii sunt pe primul loc in play-out

Gaz Metan Medias a castigat cu 2-0 confruntarea cu ASA Targu Mures, in prima etapa din play-out. Mediesenii au reusit sa castige primul meci din 2017, dupa ce au pierdut la limita un.

Studiu de marketing care sunt cele mai bine vandute produse ale lunii martie? (P)

Cand ne decidem sa cumparam un produs nou, prima data incercam sa-i intrebam pe cei de langa noi ce anume au cumparat din gama respectiva sau, in cazul in care nimeni nu are o experienta cu un produs asemanator, incercam sa aflam detalii de la cei care doar le-au testat in alte circumstante.

Informare meteo de ploi si vant puternic pana marti dimineata: Care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis o informare de ploi moderate cantitativ, predominant ninsori la munte, intensificari ale vantului, valabila incepand de duminica de la ora 13, pana marti, la ora.

Chuck Norris implineste 77 de ani! Care sunt cele mai CREATIVE urari din partea internautilor (FOTO SI VIDEO)

Cel mai cunoscut si indragit actor din filmele de actiune americane, Chuck Norris, implineste 77 de ani. Poate cel mai cunoscut dintre celebritati, Chuck a fost subiectul multor glume de-a lungul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )