Libnet.ro
UNICEF

23:15

RAPORT ONU: Fortele americane si afgane ucid mai multi civili afgani decat talibanii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAPORT ONU: Fortele americane si afgane ucid mai multi civili afgani decat talibanii

Fortele americane si afgane au ucis, pentru prima oara, mai multi civili decat talibanii, releva un raport ONU pe primul trimestru din 2019. continuă pe Ziarul Bursa

HOROSCOP. Aceasta este zodia in care se nasc cei mai multi miliardari

Exista o zodie in care, conform statisticilor, se nasc cei mai multi oameni bogati. Noi date sustin ca persoanele nascute intr-o anumita zodie au mai multe sanse sa devina miliardare. Daca.

Ce trebuie sa faca magazinele online pentru mai multi cumparatori din generatia Millennials

Generatia Millennials este cea care, in prezent, are cea mai mare putere de cumparare dintre toate generatiile, cheltuieste cel mai mult si va avea un impact economic major in industriile de retail, banking, telecom, asigurari, sanatate, media etc. Ce trebuie sa faca afacerile pentru a atrage cat mai multi cumparatori din aceasta generatie.

Cum atragi mai multi clienti cu ajutorul continutului video in online si care sunt costurile

Aparitia reclamelor TV a schimbat industria de marketing si publicitate, impactul adus de acestea in randul consumatorilor fiind semnificativ mai mare decat orice panou publicitar. Marele dezavantaj al acestei forme de promovare a fost si este costul, bariera de intrare pe TV fiind foarte ridicata, mai ales in ultimele doua decenii cand unele reclame au ajuns sa coste enorm. Noua era a internetului, marcata de platformele video si de retelele de socializare au redus considerabil aceasta bariera. in prezent, majoritatea publicului, in special cel tanar, petrece mult mai mult timp pe internet decat in fata televizorului.

S-A DECIS: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )