Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raport secret: NATO se pregateste pentru al doilea val al pandemiei

Adevărul Adevărul,
Raport secret: NATO se pregateste pentru al doilea val al pandemiei

Ambasadorii NATO au decis, in urma unei sedinte secrete, sa elaboreze un plan operational care sa ofere un raspuns mai bun in fata celui de-al doilea val al pandemiei produsa de noul coronavirus. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |NATO, pregatiri pentru al doilea val al pandemiei de COVID-19

Ambasadorii NATO au decis elaborarea unui plan operational de raspuns fata de cel de-al doilea val al pandemiei de coronavirus. Prin aceasta, alianta militara doreste sa fie mai bine pregatita pentru a putea sp.

Specialistii se tem ca un al doilea val al pandemiei ar putea sa loveasca in a doua parte a anului. De ce ar putea deveni mai mortal COVID-19

Italia, tara europeana cu cel mai mare numar de decese cauzate de COVID-19 incepe sa gandeasca la etape de relaxare a blocajelor impuse de autoritai pentru stoparea raspcandirii cazurilor de COVID-19. Dupa.

Prof. Streinu Cercel: Asa vom amana al doilea val de coronavirus

Prof. Adrian Streinu-Cercel a vorbit despre masurile importante pe care va trebui sa le luam pentru a ne proteja de un al doilea val.

Ministrul Sanatatii: Ne asteptam la un al doilea val in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a vizitat, sambata, spitale din judetele Vaslui si Iasi si a explicat ca a vrut sa vada care este starea personalului medical, a echipamentelor si cum se face evaluarea pacientului la intrarea in UPU, al doilea val al epidemiei putand sa vina in toamna, potrivit Mediafax.

Nelu Tataru: Ne asteptam la un al doilea val de imbolnaviri in octombrie-decembrie

Nelu Tataru, a declarat sambata, 2 aprilie ca un al doilea val al epidemiei ar fi de asteptat in octombrie-decembrie.

Nelu Tataru: Ne asteptam la un al doilea val de imbolnaviri in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, 2 mai, la Iasi, ca nu este momentul relaxarii, varful epidemic nefiind inca atins. in acelasi timp, Tataru a afirmat ca un al doilea val al epidemiei ar fi de asteptat in octombrie-decembrie.

OMS: Tarile trebuie sa relaxeze masurile restrictive treptat, dar sa fie pregatite pentru un al doilea val de imbolnaviri cu noul coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a avertizat vineri ca statele trebuie sa relaxeze restrictiile impuse pentru a stopa raspandirea noului coronavirus treptat si sa fie pregatite pentru a le restabili.

Coronavirus |Premierul Ungariei, despre posibila aparitie a unui al doilea val de imbolnaviri in octombrie si noiembrie

Premierul Ungariei, Viktor Orban, preconizeaza aparitia unui al doilea val de imbolnaviri provocate de epidemia de coronavirus in toamna. Acesta spune ca numarul cazurilor de imbolnaviri se va diminua pe.

Medicul Adrian Streinu-Cercel: Al doilea val al pandemiei va veni oricum Potrivit studiilor dacarelaxam cu un cuantum de 30% mai intindem epidemia cu inca 140 de zile

Medicul Adrian Streinu-Cercel s-a declarat sceptic cu privire la faptul ca Romania va scapa de pandemia de COVID-19 pana in aceasta vara asa cum se arata in unele studii statistice. De asemenea, acesta a.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Ne asteptam pentru octombrie - decembrie la un al doilea val al epidemiei de coronavirus (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat ca autoritatile se asteapta la un nou val de infectari cu coronavirus, in perioada octombrie - decembrie. Totul va depinde, insa, de cum gestionam acum situatia. Nelu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )