Libnet.ro
UNICEF

14:45

Raportul care arata pericolul din Europa. Centralele nucleare au probleme grave

Antena3 Antena3,
Raportul care arata pericolul din Europa. Centralele nucleare au probleme grave

Sute de probleme au fost depistate la centralele nucleare din Europa, arata un raport prezentat de BBC News. Rezolvarea acestor probleme presupune costuri ce se ridica la 25 de miliarde de euro. Raportul a fost. continuă pe Antena3

Raportul care arata pericolul din Europa. Sute de centrale nucleare au probleme grave

Sute de probleme au fost depistate la centralele nucleare din Europa, arata un raport prezentat de BBC News. Rezolvarea acestor probleme presupune costuri ce se ridica la 25 de miliarde de euro. Raportul a fost.

Bucharest Tech Feast sau cum devine Bucurestiul capitala tehnologiei din Europa ...

In luna noiembrie Bucurestiul devine capitala tehnologiei din Europa Centrala si de Est, gazduind unele dintre cele mai importante evenimente de profil care se desfasoara in prezent in regiune, Bucharest Tech Feast. Pentru prima data, How to Web, Startup Weekend si Girls in Tech isi unesc fortele si se desfasoara succesiv pentru a promova si sustine inovatia, antreprenoriatul si tehnologia. Bucharest Tech Feast va reuni cele trei evenimente si alte initiative mai putin formale ce vor avea loc .

Romania poate sa devina unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Europa

Romania ar putea sa devina unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Europa. Cel putin asa sustin expertii francezi de la Bordeaux. Solul unic in Europa, soiurile neobisnuite de struguri si preturile.

FOTO. Primul camion hibrid din Europa de Est, destinat salubrizarii, testat in premiera in ...

Primul camion hibrid din Europa de Est, dedicat serviciilor de salubritate, a fost testat in premiera in Romania. Evenimentul a avut loc, miercuri, in Bucuresti si a fost organizat de catre Romprest. Camionul Volvo FE Hibrid foloseste cu 30% mai putin combustibil, emisiile de dioxid de carbon sunt cu 30% mai reduse, produce foarte putin zgomot, iar principalul lui obiectiv este curatenia stradala udat, stropit si maturat mecanizat), dar si recoltarea selectiva. Tehnic, Volvo FE este un .

Reprezentantii celor mai importante aeroporturi din Europa Centrala si de Sud-Est si directorii ...

Medien Conferences organizeaza pe data de 16 octombrie 2012, ora 8. 30, forumul regional CEE Airports Airlines Forum 2012, in Bucuresti, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Conferinta CEE Airports Airlines Forum 2012, este dedicata companiilor aeriene si isi propune sa dezvaluie trendul industriei aviatice din perioada urmatoare, reunind factori de decizie din industria aviatica din peste 15 tari. Strategiile de dezvoltare a aeroporturilor din Europa Centrala si de Sud-Est, .

Gazprom va avea cel mai inalt turn de birouri din Europa

Arabtec Holding Co. , cea mai mare societate de constructii din Emiratele Arabe Unite - dupa valoarea de piata, a obtinut un contract de 123 de milioane de dolari de la gigantul rus Gazprom, in baza caruia va ridica cel mai inalt turn de birouri din Europa, la Sankt Petersburg.

Viciile care ii imbolnavesc pe romani. Suntem primii din Europa la morbiditatea provocata de fumat

Fumatul si alcoolul sunt cele doua vicii care ii baga pe romani in spital. Aceasta este concluzia unui studiu citat de Adevarul. ro si care a analizat starea de sanatate a locuitorilor din 26 de orase. La.

Harta care arata planurile americanilor. Ce SCENARII de RAZBOI vor sa puna in aplicare

Inarmarea nucleara a iranienilor trebuie oprita cu orice pret, iar americanii spun ca vor sa intre in acest proces pentru ca demersurile pe care le face Israelul vor esua foarte repede. Atacul pe care Israelul.

Fostii proprietari ai Macromall Brasov au fugit din Europa Centrala si de Est

Numai la Brasov, pierderea fondului britanic de investitii a fost de 18 milioane de euro Fostii proprietari ai Macromall Brasov, fondul britanic de investitii Carpathian, au iesit din Romania dupa ce si-au vandut si ultimul teren detinut in tara noastra, la Baia Mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )